REMISSION
by United We Fly
στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

? ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ?

Η τοποθέτηση του Αργύρη Μπακιρτζή μοναδική σαν τον ίδιο :

“...Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που διακατέχουν πολλούς συμπολίτες λόγω του κορωναϊού, μας οδήγησαν να ζητήσουμε απ’τους διοργανωτές των συναυλιών Μας στην Αγγλικανική εκκλησία την αναβολή τους, που ελπίζουμε να είναι ολιγοήμερη (αρκετά αισιόδοξο) ή τουλάχιστον ολιγόμηνη. Το να παίξουμε χωρίς θεατές είναι μια καλή σκέψη με σχετικό χιούμορ και ενδιαφέρουσα προοπτική διαχείρισής του, όμως αυτό θα ήταν εφικτό μόνο αν ζούσαμε στην Αθήνα, λόγω των πολλών εξόδων μετακίνησης και διαμονής

Αργύρης Μπακιρτζής

Χειμερινοί Κολυμβητές
Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Πόρτες 20.00 // Έναρξη 20.30

Εισιτήρια:
Ζώνη Α: 25€
Ζώνη B: 22€

Η United We Fly, μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένους κύκλους της σειράς Taste the Music, παρουσιάζει φέτος την άνοιξη, το REMISSION. Μια νέα σειρά συναυλιών, πιστή στην ιδιαίτερη και exploring αισθητική των projects που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Όλα ξεκινούν και εξελίσσονται στον φιλόξενο και αγαπημένο χώρο της υποβλητικής Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Στις 12 Μαρτίου, μία από τις πιο ιστορικές και ιδιοσυγκρασιακές παρέες της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, εγκαινιάζουν τον πρώτο κύκλο REMISSION, λίγες μέρες πρίν συμπληρώσουν 40 χρόνια από την πρώτη τους συναυλία και 55 χρόνια από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ι.Παπαδάμου, Κ.Σιδέρη και Α.Μπακιρτζή.

Εμφανίστηκαν στη δισκογραφία το 1981 με τον δίσκο «Χειμερινοί Κολυμβητές» και έκτοτε έχουν εκδώσει τους δίσκους «Από το πάρκο στη Μυροβόλο», «Μ’ αγαπάς;», «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη», «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Από το 1981 δίνουν κατά μέσο όρο 10-20 συναυλίες το χρόνο και εκτός Ελλάδος έχουν εμφανιστεί στη Μασσαλία και την Αδελαΐδα τα Αυστραλίας. Το πρόγραμμά τους θα είναι εφ’ όλης της ύλης, αφού στις τελευταίες τους εμφανίσεις παρουσιάζουν και τραγούδια της δισκογραφίας τους που δεν αγγίξανε ποτέ ζωντανά, αλλά και άλλα φρέσκα-φρέσκα, άλλα επίκαιρα κι άλλα ανεπίκαιρα, γι’ αυτό ίσως ακόμη πιο επίκαιρα.

Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη , ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ θα εμφανισθούν με την παρακάτω σύνθεση:
Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Θοδωρής Ρέλλος: σαξόφωνο
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή
Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή

Follow United We Fly
www.unitedwefly.com
Facebook.com/unitedwecanfly
Youtube.com/unitedwefly
Instagram.com/united_we_fly