επιμέλεια : Θάνος Τεγόπουλος

Μία νύχτα μαγική. Μία νύχτα ξέγνοιαστη, μια νύχτα βγαλμένη από την τρέλα και την ψυχή της Ματούλας.

Η αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή της συναυλίας λόγω καιρού, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την επιθυμία και η βροχή γύρω στις 23:00 απογείωσε το ήδη εκστασιασμένο πλήθος.

Μια διονυσιακή γιορτή, ένα όμορφο πανηγύρι, μία συναυλία γιορτή με καλεσμένους πραγματικούς φίλους της Ματούλας.
Η Ματούλα έχει αποκτήσει δικό της κοινό που δεν το πτοεί ούτε η μαυρίλα της συννεφιάς, μα ούτε και η δυνατή βροχή που έπιασε λίγο μετά τα μέσα της συναυλίας και δεν κατάφερε να διώξει ούτε έναν απο τον χώρο της Τεχνόπολης.

Η παρουσία του Βέβηλου να πω την αλήθεια με εξέπληξε περισσότερο απο την παρουσία της Imiterasu κι αν το κοινό δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην Drug Queen, “Το μήνυμα στο μπουκάλι“του Βέβηλου ξεσήκωσε τον κόσμο αντιδρώντας αρκετά ένθερμα.

Ένα γεμάτο μουσικό πρόγραμμα με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και μουσικά πειράματα, με την Ματούλα να τα υποστηρίζει με το έντονο χρώμα της φωνής της, χωρίς κανένα ίχνος αμφιβολίας για το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσει. Όσοι πήγαν για μια συναυλία του Θανάση, χωρίς τον Θανάση απογοητεύτηκαν. Σίγουρα η Ματούλα πάτησε πάνω στον αγαπημένο της και αγαπημένο μας Θανάση, αλλά ξεγλύστραγε όποια ώρα και στιγμή ήθελε.

Η Τεχνόπολη μάζεψε πολύ κόσμο, περισσότερο και από όσο ίσως περίμενε η ίδια η παραγωγή και αν η Ματούλα συνεχίζει να ανεβαίνει στη σκηνή και να βγάζει τη ψυχή στα τραγούδια και να ανταποδίδει τόσο απλόχερα της αγάπη του κόσμου, σε κανα δυο καλοκαίρια απο τώρα η Τεχνόπολη θα φαντάζει ιδαίτερα μικρή!

Στο τέλος του καλοκαιριού την συγκεκριμένη συναυλία θα την βάλω πολύ ψηλα στη σχετική λίστα, γιατί πολύ απλά υπήρχε αλήθεια και φλόγα!

Διαβάστε ακόμα…