Όταν η αγάπη για την μουσική συνάντησε τις παγωμένες μπύρες το αποτέλεσμα ήταν οι Μουσικές Εbeerίες. Πέρασε ήδη ένας χρόνος απο τότε που το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και βγήκαμε στον αέρα για πρώτη φορά.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο συνέβησαν πολλά. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μουσικά θέματα, καλύψαμε παρουσιάσεις δίσκων, συναυλίες, συνεντεύξεις. Γράψαμε άρθρα για ότι μας ενδιέφερε, κάναμε αφιερώματα για σπουδαίους καλλιτέχνες, δημιουργήσαμε μηνιαίες στήλες και γράψαμε για τις ανησυχίες μας και τις εbeerίες μας για να πάρουμε τις δικές σας απόψεις γιατί πολύ απλά οι Μουσικές Εbeerίες είστε εσείς. Εσείς που γίναμε μία τεράστια παρέα και όλο και μεγαλώνουμε, που μέσα απο τον Web Radio “συναντιόμαστε” για να ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια και να περνάμε τις ώρες συζητώντας στο τσατ με μοναδικές στιγμές γέλιου, προβληματισμού και  με οποιαδήποτε beerοσοφία μας έρθει στο κεφάλι υπό την κατανάλωση φυσικά πολλών λίτρων παγωμένης μπύρας.

Φυσικά χωρίς την βοήθεια, το μεράκι και το πάθος τους για την μουσική των εκλεκτών μας συνεργατών τίποτα δεν θα ήταν τόσο ωραίο και τόσο οικείο στις Μουσικές εbeerίες.

Απο την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό να κάνουμε το χόμπι μας όσο πιο όμορφο γίνεται προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς τους ακροατές και τους φίλους του σταθμού μας γιατί όπως προαναφέραμε οι Μουσικές Εbeerίες είστε εσείς.

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλία με ένα μεγάλο PARTY, έτσι για να πιούμε και καμιά μπύρα.

Stay Tuned…www.mousikesebeeries.gr