H διοργανώτρια εταιρία Αction Εστί, γράφει δύο λόγια για τις δύο συναυλίες των ΒΕΒΗΛΟΥ – ΑΝΣΕΡ που ζήσαμε…
23 Οκτωβρίου 2021 
Ήταν ακόμη μια μαγευτική sold out νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες μας! Κάποιες σκέψεις μετά τη συναυλία στο θέατρο Πέτρας.
Η πανδημία μας ανάγκασε καλλιτέχνες και εταιρείες παραγωγής να μείνουμε εκτός δράσης για καιρό. Όταν πλέον αντιληφθήκαμε πως μπορούμε να ξανασυναντήσουμε το κοινό στα μέρη που αγαπήσαμε (έστω και με περιορισμούς) αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο να διοργανώσουμε τις συναυλίες που σας οφείλαμε. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και αντιληφθήκαμε νωρίς πως έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας.
Σαν Action Εστί, έχουμε (από επιλογή ίσως) την τιμή να συνεργαζόμαστε με καλλιτέχνες των οποίων το έργο μας εμπνέει. Ο πήχης μπήκε ψηλά από την πρώτη στιγμή. Η δουλειά μας είναι να περνάμε όσο γίνεται απαρατήρητοι, όλα να ρέουν με την ευκολία που ρέει το νερό σε ένα γάργαρο ρυάκι, και να παρέχουμε με ασφάλεια, τη δυνατότητα και το πλαίσιο να απολαύσει το κοινό, τις καλοδουλεμένες ζωντανές εμφανίσεις των ανθρώπων πάνω στη σκηνή. Τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο.
Μετά από μία αναβολή και διάφορες περιπέτειες λόγω καιρού, καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε για ακόμη μία φορά περισσότερους από 3000 θεατές έτσι ώστε να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά, με την μεγαλύτερη ανταμοιβή μας να αντικατοπτρίζεται στα χαμογέλα τους καθώς αποχωρούσαν μετά το πέρας της συναυλίας.
Είμαστε πραγματικά περήφανοι που κλείσαμε μαζί με τον Βέβηλος και τον Anser τον κύκλο συναυλιών «Άμα Ρωτήσουν Που Χάθηκα», το τελευταίο συναυλιακό ραντεβού πριν τους νέους δίσκους τους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους αφανείς ήρωες, τους εθελοντές και εθελόντριες που μας βοήθησαν στο να χαρίσουμε μία εξαιρετική μουσική εμπειρία.
Τους φωτογράφους που μας χάρισαν τα εξαιρετικά στιγμιότυπα. Τους εργαζόμενους στον ήχο, τα φώτα, την καθαριότητα και την ασφάλεια της εκδήλωσης, τους διασώστες, τους ανθρώπους από τον Δήμο Πετρούπολης, τους ανθρώπους που δεν θα ακούσουν κάποιο χειροκρότημα αλλά το αξίζουν και με το παραπάνω.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους Παράφρων, Eversor Tsekos Raptim – Official Andri J Univers Abismo, Dj Magnum Dj Ron ZastOne που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Τέτοιες νύχτες, που καλλιτέχνες και κοινό γίνονται ένα, και που οι φωνές τους ακούγονται βροντερές μέχρι τον ουρανό, είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε να εργαζόμαστε μέρα νύχτα σε υπολογιστές και κουβαλώντας καρέκλες (!) για να υπάρχουν θέατρα χιλιάδων θέσεων και σκηνικά χιλιάδων ευρώ, έτοιμα να σας υποδεχθούν
Συνοψίζοντας: Παρ’ όλες τις δυσκολίες του τελευταίου ενάμιση χρόνου και των περιορισμών λόγω πανδημίας, ο στίχος, η μελωδία και ο ήχος της ανθρώπινης φωνής μας υπενθυμίζουν για μία ακόμη φορά να μην εγκαταλείπουμε αυτό που πιστεύουμε ούτε να κάνουμε εκπτώσεις στο πως ονειρευόμαστε την μουσική και τις συναυλίες, αλλά να αφιερώνουμε ψυχή και σώμα σε αυτό που αγαπήσαμε.
Μέχρι την επόμενη φορά,
Action Εστί
Ευχαριστούμε τους Kiss the frog για αυτό το υπέροχο βίντεο. Τα ξαναλέμε σύντομα..
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο