Η καραντίνα καλά κρατεί και ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε οι περισσότεροι, είναι αρκετός. Ενταξεί δεν είπαμε να σαπίσουμε την τηλεόραση, αλλά το πιο πιθανό στα τελείωματα της ημέρας, εκεί θα καταλήξουμε. Συναυλίες δεν έχουμε, θέατρα δεν έχουμε, cinema δεν έχουμε, τους φίλους δεν τους βλέπουμε, άρα όλοι Netflix. Είδαμε και εμείς 5 σειρές τις τελευταίες μέρες και σας τις παρουσιάζουμε.

  • The Spy

Μία σαιζόν, έξι υπερτίμια επεισοδια και μία αληθινή ιστορία του Ισραηλινού κατάσκοπου Έλι Κοέν, που εκτελέστηκε σε δημόσια θέα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο εξαιρετικό Sacha Baron Cohen

  • Ozark

Αν σας αρέσει το τρίπτυχο Ξέπλυμα – Λεφτά – Ναρκωτικά, μάλλον θα το λατρέψεις. Τρείς σαιζόν, με την τρίτη να βγαίνει σε κυκλοφορία μολις την περασμένη Παρασκευή (27/03). Αν ξεπεράσεις ανώδυνα τα 3-4 πρώτα επεισόδια, πας μετά αέρα! Φοβερή Ρουθ (Julia Garner) και εγγύηση ο Martin (Jason Bateman)

  • elite

Sex, drugs και έγκλημα. Τρείς σαιζόν που λες μάλλον τώρα τελείωσε, αλλά τελικά έχει κι άλλο. Πλούσια καλοαναθερμένα παιδία που μόλις γίνεται ένας φόνος, τα πάντα ανατρέπονται. Marina, Samuel, Anter, αγαπημένοι χαρακτήρες.

  • English game

Αγγλία, 18ος αιώνας και ποδόσφαιρο. Μόνο και μόνο απο τη περιγραφή του Netflix και αν γουστάρεις και μπαλίτσα, δεν γίνεται να μην το δεις. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα και όλη η ιστορία εξελίσσεται ανάμεσα ταξικές αναταραχές και κοινωνικά προβλήματα.

  • Better call Saul

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν έχεις δει την καλύτερη σειρά του Netflix (Breaking Bad) τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε το Better call Saul. Αν δεν έχεις δει το ΒΒ, άστο μην κάνεις καν τον κόπο!