Οι φοβεροί και τρομεροί Κύπριοι Arrayan Path, λίγη ώρα πριν μέσω της σελίδας τους στο Facebook, έκαναν την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Γειά σε όλους! Μία μικρή ενημέρωση σχετικά με το νέο μας album: τα άσχημα είναι ότι θα υπάρχει μία καθυστέρηση στην κυκλοφορία του καθώς 2 μέλη της μπάντας είχαν μία απροσδόκητη επίσκεψη στην οικογένειά τους! Τους ευχόμαστε συγχαρητήρια! Τα καλά νέα είναι ότι η όλη διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της, τα κομμάτια έχουν επιλεχθεί και ακούγονται τρομερά! Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, το album θα λέγεται “IV:Stigmata”. Έχουμε κάποιους τίτλους κομματιών για εσάς και είναι οι εξής: ‘Stigmata’, ‘Midnight And The First-Born Massacre’, ‘The Storyteller’, ‘Pharaoh’s Wish’, ‘Judas Iscariot’ και ‘Harbingers In God’s Court’. Η μπάντα αποφάσισε επίσης να επαναηχογραφήσει μερικά κομμάτια από το ντεμπούτο της “Road to Macedonia”. Νομίζουμε ότι ήρθε ο καιρός αυτά τα κομμάτια να δικαιωθούν! Τέλος, το κομμάτι “Mystic Moon” από το “Macedonia” θα επαναμιξαριστεί και θα επαναηχογραφηθεί μερικώς. Όλα αυτά φυσικά, ΜΕΤΑ την κυκλοφορία του επόμενου album. Peace to all!”

Εδώ πρέπει να πούμε πως το Κυπριακό συγκρότημα έχει καταφέρει με τα 2 τελευταία του album (“Terra Incognita”– 2010 και “Ira Imperium”– 2011), να προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του και το “IV:Stigmata” αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον..