Μαρία Κώτη

«Mέσα απ’ τα εμπόδια περνάμε κάθε μέρα, κι οι φωνές μας φτάνουν πιο μακριά απ’ όσο φανταζόμαστε. Τ’ ακροδάχτυλα ακουμπούν το άπειρο κι η φαντασία μεταμορφώνει τα πάντα μαζί με την αδερφή της, την έμπνευση. Είναι κάτι που ερωτεύεται τα μάτια μας και τις σκόρπιες αλήθειες που τόσο αγαπήσαμε. Και για όσα ξεθωριάζουν πια, καλώς τα ζήσαμε, σ’ ένα παιδάκι τα χαρίσαμε…».

Η Μαρία Κώτη μεγαλώνοντας νιώθει πιο παιδί από ποτέ, κι ίσως αυτό να οφείλεται σε μια προίκα αλλιώτικη, τον ιδιαίτερο προσωπικό της τρόπο να εκφράζεται μέσα απ’ το τραγούδι και να επικοινωνεί με τον παράξενο κόσμο των «μεγάλων»…

Μαζί της συμπράττουν οι: Δημήτρης Κουκουλιτάκης (κιθάρες flamenco), Έκτορας Κυριάκου (λαούτο, μαντολίνο, φωνή, παρατηρήσεις…), Αντρέας Αρβανίτης (λύρα κρητική, λύρα πολίτικη, πιάνο, κιθάρα, ζεν) και Αλέξης Νόνης (κρουστά) και ΓιώργοςΒεντουρής (μπάσο) σε μια μουσική παράσταση που παντρεύει τα τραγούδια των Χαΐνηδων με το Federico Garcia Lorca και το Χατζιδάκη,τον Παπαδιαμάντη με το Ρεμπώ και το «motherless child»,τη Mercedes Sosa με τη Βραζιλιάνα Marisa Monte και την πληθωρική Shakira,τον Αττίκ με τη Δανάη,τη Marriane Faithfull με την Τracy Chapman,το Flamenco μ’ ένα αφγάνικο ερωτικό,τον Κλάδο, τον Σκορδαλό και τα ριζίτικα μ’ ένα καθιστικό απ’ τη Βουλγαρία,το Νίκο Ξυλούρη με τον Άσιμο και άλλα αγαπημένα!

Μια μουσική παράσταση με βασικές αρχές την ελευθερία της έκφρασης, τον άφθαρτο έρωτα, την παιδική περιέργεια και έκπληξη, και την αναρχία…

Τρίτες 13, 20 και 27 Μάρτη στη μουσική σκηνή Αυλαία.

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 €
Αγ. Όρους 15 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός
210-3474074
www.avlea.gr

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στην αρχική σελίδα με το ονοματεπωνυμό σας , το mail σας και ποια παράσταση σας ενδιαφέρει και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω mail.