Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022: Οι Moderat ζωντανά στο Ηρώδειο!

Το γερμανικό supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής, Moderat, θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2022.

Οι Moderat έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του top electronic act του πλανήτη, καθώς έχουν τη μοναδική ικανότητα να σε κάνουν να χορεύεις αλλά και να δακρύζεις από συγκίνηση. Κι επειδή συνδυάζουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα με ένα state of the art οπτικό θέαμα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους ξεφεύγουν από την έννοια της συναυλίας και περνούν στη σφαίρα της καλλιτεχνικής εμπειρίας.

Το συγκρότημα των Sascha Ring (Apparat), Gernot Bronsert και Sebastian Szary (Modeselektor) είναι ό,τι καλύτερο μας έχει προσφέρει η κορυφαία σχολή της ηλεκτρονικής μουσικής κατά τον 21ο αιώνα, αυτή του Βερολίνου. Ήδη φτασμένοι καλλιτέχνες, οι τρείς καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο απόγειο της δημιουργικότητάς τους. Το αποτέλεσμα: τρείς δίσκοι που κυριολεκτικά καθόρισαν την ηλεκτρονική μουσική χάρη σε μια μοναδική συνταγή: σκεπτόμενους στίχους, κινηματογραφική αισθητική και επικά, χορευτικά beats. Κομμάτια όπως τα “Rusty Nails” και “Bad Kingdom” απλά δεν μπορεί να τα γράψει κανένας άλλος στον πλανήτη.

Το 2022 οι Moderat επιστρέφουν στη δισκογραφία και τις συναυλίες έπειτα από 6 χρόνια. Ο νέος δίσκος τους “MORE D4TA” θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου, με τα πρώτα δείγματα να είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Παράλληλα, τα εισιτήρια της περιοδείας τους εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού.

Στο Ηρώδειο θα παρουσιάσουν το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show τους που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές από την ως τώρα πορεία τους.

Eισιτήρια:

Πληροφορίες / Κρατήσεις: