ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Τα Live του μήνα που δεν πρέπει να χάσεις

Οι ΡΕΒΑΝΣ ζωντανά στο Temple

Πέμπτη 6 Απριλίου

Παράλληλα με την πολύ επιτυχημένη χειμερινή συνεργασία του συγκροτήματος με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και την περιοδεία τους σε όλη τη χώρα, οι Ρεβάνς θα εμφανιστούν για μία και μοναδική φορά στη σκηνή του Temple την Πέμπτη 6 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας στο Γκάζι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

NOVEL 729
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 SOLD OUT

  • NEA ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6 ΜΑΙΟΥ

Ο Novel 729 επιστρέφει στην Αθήνα για μία τελευτάια επιδρομή στο “Καταφύγιο”. Λίγο πριν “κλειστεί” στο studio για την δημιουργία του νέου album του, έρχεται για μία συναυλία στον Βοτανικό, με υλικό από όλη την πορεία του.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΟΥΡΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2023
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

Το Καραγκιόζης Γιούργια Φεστιβάλ σας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο αγαπημένο Κύτταρο, σ’ ένα διαφορετικό μουσικό τριήμερο για το 2023, με μπάντες που θαυμάζουμε και ανυπομονούμε να τις δούμε στο φεστιβάλ μας και με άλλες μπάντες που έχουν περάσει πολλές βραδιές από το καφενείο του Καραγκιόζη στα Εξάρχεια και ξέρουμε πολύ καλά περί τίνος πρόκειται!!!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

DEATHDISCO
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ live
Το Σάββατο 08 Απριλίου να είστε έτοιμοι για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Συνθετικών από το παρελθόν (“Είναι Σίγουρο”, “Σταύρος Κοσμά Πετρής” κ.α.) και για τον συνήθη πανικό που παρατηρείτε στις συναυλίες των Συνθετικών!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
“Ο The Boy στο Ρομάντσο”

Πέμπτη 6 Απριλίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στην Αθήνα

7, 8 και 9 Απρίλη | ΙΛΙΟΝ plus

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στην Αθήνα, λίγο πριν το Πάσχα, για τρεις μοναδικές συναυλίες. Την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απρίλη ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus σε πλήρη απαρτία.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ