Μετά από τα 2 επιτυχημένα τραγούδια ”DOVE” και ”THE RIVER” οι Beggar’s Blues Diary μας παρουσιάζουν ακόμα ένα τραγούδι το “HIDE ME” που συμπεριλαμβάνεται επίσης στο 2ο άλμπουμ *”BACK TO BASICS” και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση.

Το άλμπουμ “Back to Basics” κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011, είναι το 2o προσωπικό τους άλμπουμ το οποίο συμπεριλαμβάνει 11 τραγούδια* με στίχους και μουσική του Γιάννη Πασσά. To “Ηide me” είναι ένα ξεχωριστό μελωδικό τραγούδι και ερμηνεύει η Αθηνά Ρούτση, με την εκπληκτική φωνή της.

Οι Beggar’s Blues Diary άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τις εμφανίσεις τους τον χειμώνα που μας πέρασε ως επίσης και από την πρόσφατη καλοκαιρινή τους περιοδεία σε διάφορα σημεία της Ελλάδος (Εύβοια, Ικαρία, Αμοργό, Ίο, Νάξο, Κώ, Σαλαμίνα και στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου) και συνεχίζουν δυναμικά το Φθινόπωρο μπαίνοντας στο στούντιο για την ηχογράφηση του 3ου επίσημου άλμπουμ τους όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2013, ταυτόχρονα ετοιμάζονται για τις χειμερινές τους εμφανίσεις και ολοκλήρωσαν και το 3ο επίσημο βίντεο κλιπ τους με το τραγούδι “HIDE ME” , το οποίο είναι επίσης στην διάθεση σας για προβολή.

Δείτε το 3ο επίσημο βίντεο κλιπ τους με τίτλο “Hide me” με την συμμετοχή της Αθηνά Ρούτση που κυκλοφόρησε επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=e7PJqU0vvoY&feature=plcp*