Χαΐνηδες
Θέατρο Ροές
Μια μπάντα που ακολουθώ πιστά εδώ και 17 χρόνια, με έκανε εχθές το βράδυ(σ.σ. Σάββατο 14/1) να αισθανθώ σαν να την βλέπω πρώτη φορά. Οι Χαΐνηδες σε φυσικό μέρος τέχνης, μας χάρισαν απλόχερα αυτό που κάνουν εδώ και 30 χρόνια. Τέχνη. Αψηφώντας τη δόξα και τα λεφτά ακολουθούν το δρόμο του ρομαντισμού, της ιερής σχέσης μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού, σεβόμενοι τους ακροατές και αυτό που πρεσβεύουν. Τα νέα μέλη της μπάντας έδωσαν αυτό που ίσως είχε αρχίσει να γίνεται συνήθεια, χωρίς να μειώνει φυσικά όλη την προσπάθεια των τελευταίων ετών. Έδωσαν πνοή, ενέργεια και νέες εκτελέσεις κάτι που δείχνει πως τα τρία βασικά μέλη της μπάντας δεν ηρεμούν ποτέ και πάντα ψάχνουν νέους δρόμους να μας οδηγήσουν. Τα λόγια του Δημήτρη Αποστολάκη πως “όταν σταματήσουμε να σας εμπνέουμε, να μην ξανάρθετε να μας ακούσετε” ήχησαν στα αυτιά μου σαν ένα ακόμα δείγμα του σεβασμού τους, απέναντι μας.
Σας ευχαριστούμε για όλα , μα πιο πολύ για την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μέσα από μικρές τέτοιες μοναδικές στιγμές.

Η χαρμόσυνη τελετή πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου αρχιεπισκόπου Γαïδουρονησίου κ.Δημητρίου και πλήθος παναγιωτάτων επισκόπων: Δημήτριος Αποστολάκης, Μιχαήλ Γαλάνης, Δημήτριος Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γεώργιος Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

Οι Χαΐνηδες θα βρίσκονται στο θέατρο Ροές, για ένα ακόμα διήμερο, την Παρασκευή 20 & το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Καλό θα ήταν αν θέλετε να τους δείτε να κλείστε το εισιτήριο σας τις επόμενες μέρες, γιατί το διήμερο που πέρασε ήταν sold out και ο χώρος είναι συγκεκριμένος. Σε περίπτωση που πάτε, στο διάλειμμα της βραδιάς πιείτε δύο ρακές στο φουαγιέ του θεάτρου, είναι αγίασμα! Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

επιμέλεια άρθρου : Θάνος Τεγόπουλος
περισσότερα βίντεο : mousikes ebeeries Youtube channel