Χάρης Πανόπουλος- «Το δέντρο που μεγάλωσε»- Live παρουσίαση στο Σταυρό του Νότου

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου
φιλική συμμετοχή : Γεωργία Νταγάκη


Ο Χάρης Πανόπουλος την Πέμπτη στις 31 Ιανουαρίου παρουσιάζει στο «Σταυρό του Νότου plus», τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο: «Το δέντρο που μεγάλωσε».
O Χάρης Πανόπουλος εγκαινιάζει τις εμφανίσεις του στο «Σταυρό του Νότου» με ένα live που αναδεικνύει το πολύπλευρο ταλέντο του αλλά και τις αφομοιωμένες επιρροές του από τα αγαπημένα του παραδοσιακά ακούσματα που αφομοιώνει αρμονικά για να δημιουργήσει την δική του αναγνωρίσιμη μουσική ταυτότητα.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει εκτός από τα εξαιρετικά τραγούδια του δίσκου «Το δέντρο που μεγάλωσε» και απρόβλεπτες διασκευές σημαντικών για τον καλλιτέχνη τραγουδιών που σημάδεψαν την έως τώρα πορεία του.
Με την παρουσία της θα τιμήσει τον νέο ελπιδοφόρο τραγουδοποιό η χαρισματική Γεωργία Νταγάκη η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Του χωρισμού».
Ο Χάρης Πανόπουλος με τις ζωντανές εμφανίσεις του αποδεικνύει ότι είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης που κερδίζει το κοινό του με ένα άκουσμα πρωτότυπο, γοητευτικό και οικείο.
Δεν διεκδικεί απλά μια «καριέρα» αλλά το δικαίωμα να μοιράζεται με το κοινό του, την προσωπική του, διακριτή ματιά για τον κόσμο.
Ο δίσκος «Το δέντρο που μεγάλωσε” κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group
O Χάρης έχει την τύχη να τον συνοδεύουν επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Δημήτρης Στεφόπουλος: Βιολί
Γιώργος Παππάς: Ούτι , Λαούτο
Νλικος Συμβουλίδης: Κιθάρες
Ντορίτα Χωραφά: Τραγούδι
Αλεξάνδρα Παπαστεργιοπούλου: Τσέλο, Κρουστά
Στέλιος Τσάκας: Πιάνο
Μάριος Μηλιώτης: Μπάσο
Ορφέας Σιέρας: Τύμπανα

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ