Εχω απομακρυνθεί από το τραγούδι, τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα πριν. Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω. Δεν μπορώ να το κάνω. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό να λέω ένα τραγούδι με την Yasmin Levy, είναι μία μπαλάντα που μπορώ να πω, δεν πάει η φωνή μου πια. Δεν με ακούει η φωνή μου και είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω».

Η Χαρούλα Αλεξίου ανακοίνωσε σε συνέντευξη της εχθές το απόγευμα στο δεύτερο πρόγραμμα και στην εκπομπή του Φώτη Απέργη, το τέλος της τεράστιας πορείας στο ελληνικό τραγούδι.

Συνεχίζοντας είπε : ” Στο “χειρόγραφο” υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος στους βράχους του είπα, “δεν τραγουδάω Θάνο μου πια αλλά θα είμαι εκεί για σένα”. Πήρα λίγο θάρρος, μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο και ύστερα πήρα την οριστική απόφαση. Ότι δε σου αξίζει να συνεχίσεις”

Ευχαριστούμε πολύ για το τεράστιο ταξίδι και της μοναδικές ερμηνείες. Η Χαρούλα είναι ίσως η σπουδαιότερη ερμηνεύτρια των τελευταίων 50 ετών στην Ελλάδα μαζί με τη μοναδική Βίκυ Μοσχολιού!