Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες unplugged στην μουσική σκηνή “After Dark”

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες παρουσιάζουν ζωντανά, τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ο Μπερντές» στη μουσική σκηνή «After Dark» την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013.

Το ιδρυτικό μέλος, στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ των Ενδελέχεια, με την νέα του πλέον, επί σκηνής, ιδιότητα ως ερμηνευτής, σε ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά, που κυκλοφόρησε από τη Universal το Μάιο. Δεν θα λείψουν τα τραγούδια από την προηγούμενη δουλειά του με τίτλο «Ευδαίμονες» με την οποία και μας είχε συστήσει τη νέα του μουσική παρέα, με τραγούδια όπως το παιχνιδιάρικο «Αν… ήτανε οι μπάμιες κρουασάν», αλλά και τα εμβληματικά «Φοβάμαι» και «Αθήνα». Παράλληλα θα ακουστούν και παλιότερες συνθέσεις του, από την εποχή των Ενδελέχεια, προσαρμοσμένες στον νέο ήχο του δημιουργού. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν επιλεγμένες διασκευές από το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς όρια και ταμπέλες.

Μαζί του οι Ευδαίμονες unplugged, ένα μουσικό σχήμα υψηλής μουσικής αισθητικής και άποψης που αποτελούν οι: Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Εύα Λαύκα (τραγούδι), Θανάσης Σολούκος (ακορντεόν, πιάνο).

Support act “Fantago Nuevo”.