Λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτηρίων για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Βράχων την Τρίτη 10 Ιουνίου, διοργανώνουμε και δεύτερη συναυλία, την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ.
Από σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 19.00 θα διατεθούν εισιτήρια σε όλα τα σημεία προπώλησης.

banner-550x350
Γιάννης  Γιάννης Χαρούλης
Τρίτη 10 Ιουνίου & Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014
Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας

Ο Γιάννης Χαρούλης υποδέχεται το καλοκαίρι με την πρώτη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων».

Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του Γιάννη Χαρούλη που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του στην μουσική σκηνή. Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της, αλλά και ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.
Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά ένα καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών και γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από την δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί. Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στην μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από την σκηνή, τον Γιάννη Χαρούλη και τους μουσικούς, και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Παραγωγή: Αρτύς, www.artys.gr, Τηλ. 210 6452420
Τιμή εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος
Ώρα έναρξης: 21.00
Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός