Δημήτρης Σίντος – Ανατολή Μαργιόλα

Κόκκινη Κλωστή

Διαδικτυακή Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/dimitris-sintos-anatoli-margiola/

Πού να ‘ναι το μαγεμένο δάσος του παραμυθιού; Το ξέφωτο της Κοκκινοσκουφίτσας, το λημέρι της Μάγισσας, ο κήπος με τα Ρόδα; Ο Δημήτρης Σίντος και η Ανατολή Μαργιόλα έρχονται με μυστικό χάρτη και Κόκκινη Κλωστή στο Ίλιον plus.

Για να κεντήσουν τα μοτίβα των λαϊκών παραμυθιών με το εφτάρι της Μακεδονίας, την ποντιακή λύρα, το σύνολο εγχόρδων, την ηπειρώτικη πεντατονία, το λαϊκό σαμπάχ. Για να τραβήξουν το νήμα το κόκκινο που μας συνδέει με το εργόχειρο στο πατρικό μας σπίτι. Για να μας θυμίσουν ότι η πρώτη ύλη κάθε ιστορίας είναι το κόκκινο της καρδιάς.

Οι πλούσιες ενορχηστρώσεις του Δημήτρη και η μεταλλική φωνή της Ανατολής συναντιούνται επί σκηνής με μια ορχήστρα έντεκα κορυφαίων δεξιοτεχνών.

Αν έχετε μουρμουρίσει κι εσείς «πικρολέμονο στα χείλη για να μείνουμε δυο φίλοι», αυτή η παράσταση θα σας ανταμείψει με συναισθήματα.

*******

Παίζουν:

Φώτης Βεργόπουλος μπουζούκι

Διονύσης Θεοδώσης πνευστά

Ιάσωνας Κτενάς βιολί

Νίκος Μέρμηγκας λάφτα

Γιώργος Μιχαηλίδης βιολί, ποντιακή λύρα, κεμανέ

Μιχάλης Μπακάλης κρουστά

Βασίλης Προδρόμου κιθάρα

Φώτης Σιώτας βιόλα, βιολί

Δέσποινα Σπανού βιολοντσέλο

Θάνος Τσελεμπής τύμπανα

Ηχοληψία:

Γιάννης Μπαξεβάνης

Νίκος Λαγός

Φωτογραφία Πάνος Ηλιόπουλος

Artwork Loopo Studio

*******

ΙΝΦΟ

Δευτέρα 21 Μαρτίου

Προσέλευση: 21.00

Είσοδος: 10€

Διαδικτυακή Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/dimitris-sintos-anatoli-margiola/

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό).

Για την διευθέτηση των θέσεων σας (σε τραπέζια / ανά παρέες), επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν.

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.