Όταν οι μουσικοί έχουν τα κέφια τους τότε η μουσική γίνεται το καλύτερο υλικό στα χέρια τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν τα πιο πιθανά και απίθανα ακούσματα.

Σε έναν κόσμο γκρίζο και απαισιόδοξο οι αγαπημένοι μας LocoMondo μας χάρισαν ένα ξέφρενο, θεότρελο party με απίθανα χρώματα και υπέροχα μουσικά παντρέματα. Σε ένα χώρο που έσφιζε απο ενέργεια,νιάτα και ζωή που χοροπήδαγε ασταμάτητα για περίπου 3 ώρες η reggea, η ska, η παραδοσιακή, η ηλεκτρονική μουσική έγιναν ένα στα αυτιά μας και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω απο μαγευτικό.

Απο τον Bob Marley ως τον Manu Chao, απο τον Μάρκο Βαμβακάρη μέχρι τον Ικαριώτικο, απο την Σάμο μέχρι την Jamaica και απο την Lambada ως το γαμήλιο party, το μαγικό χαλί έκανε άπειρα χιλιόμετρα και μας ταξίδεψε σε κόσμους όμορφους με πολλά χρώματα και πολύ μα πολύ χορό. Οι πολύχρωμες μπάλες που έκαναν την εμφάνιση τους μας θύμισαν τις μεγάλες συναυλίες του μεγάλου Μanu και τα διαχρονικά τραγούδια του Bob έφεραν το καλοκαίρι ακόμα πιο κοντά…

Οι Locomondo μας παρουσίασαν και μερικά απο τα καινούργια τους τραγούδια και μας έκαναν να τα περιμένουνε με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ….

photo : concertphotos.gr