Ο Βασίλης γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του, μαζί με τους χιλιάδες φίλους του( όπως κάθε χρόνο άλλωστε), σε ένα κατάμεστο θέατρο βράχων.
Την περασμένη εβδομάδα σε μια ραδιοφωνική εκπομπή τον ρωτήσανε…”φτάνεις τα 70, έχεις κάνεις χιλιάδες live, γιατί δεν σταματάς να ξεκουραστείς” και η απάντηση του Βασίλη ήταν…”δεν μπορώ. Αυτό ξέρω να κάνω και αυτό θα κάνω”. Ναι ήταν από τις πιο ωραίες συναυλίες του Βασίλη των τελευταίων ετών. Πάντα έτσι γράφω βέβαια, άλλα σημασία έχει να ζεις τις βραδιές έτσι όπως εσύ τις θέλεις και να παίρνεις λίγο από τη φλόγα και τη μαγεία της στιγμής. Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη Ελένη και η τούρτα φυσικά στον κόσμο. Του χρόνου στα 70 πάλι εκεί θα είμαστε.

Ο νέος δίσκος κυκλοφόρησε και νομίζω πως έχει ηδη πολύ μεγάλη απήχηση στον κόσμο. “Μπλέξαμε” ο τίτλος και τις επόμενες μέρες θα κάνουμε και την παρουσίαση του. Έχουμε μπλέξει εδώ και χρόνια με τον Βασίλη και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε και να ξεμπλέξουμε.

Επόμενο ραντεβού για την Αθήνα στις 15 Ιουλίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ Γαλατσίου, στο άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και με ελεύθερη είσοδο.

Κείμενο: Θάνος Τεγόπουλος