Ο Σωκράτης Μάλαμας ολοκλήρωσε την φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία, την Τρίτη το βράδυ στο θέατρο Βράχων, έτσι όπως έπρεπε να γίνει. Με μπόλικη όρεξη, κέφι, πάθος και γενικά έκλεισε μία καλοκαιρινή περιοδεία η οποία μας θύμισε λίγο τα παλιά. Η διετία του covid με καθήμενους, μάσκες και αποστάσεις πέρασαν και ελπίζουμε να μην ξανάρθουν!

Στα όμορφα της βραδιάς η παρουσία του αγαπητού σε όλους Γιάννη Χαρούλη, μετέτρεψε μία υπέροχη βραδιά σε ονειρική. Ο Γιάννης Χαρούλης ανέβηκε στην σκηνή έπειτα από το κάλεσμα του Σωκράτη Μάλαμα ερμήνευσε δύο τραγούδια, Στις χαραυγές ξεχνιέμαι & το Γοβάκι, από το τελευταίο άλμπουμ και φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Σωκράτη, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε όταν έκανε τα πρώτα του μουσική βήματα στην Αθήνα.

Προς το τέλος της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε και ο Άγης Παπαπαναγιώτου και μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη είπαν το τραγούδι Της μνήμης το μαχαίρι, που μουσικά έχει την υπογραφή του Άγη και στιχουργικά του Δημήτρη Μπάκουλη! Θα σταθώ για ακόμα μία φορά στην εξαιρετική ερμηνεια του Πέτρου Μάλαμα στο τραγούδι Αχ Ελλάδα, των Μανώλη  Ρασούλη & Βάσω Αλαγιάννη!

 

Μαζί με τον Σωκράτη όλο αυτό το καλοκαίρι ήταν οι φίλοι και συνεργάτες Δημήτρης Λάππας, Νίκος Μαγνήσαλης, Κλέων Αντωνίου, Γιάννης Παπατριανταφύλλου, Γιάννης Μάλαμας, Καλογιάννης Βεράνης και φυσικά η Ιουλία Καραπατάκη και ο Πέτρος Μάλαμας στο τραγούδι!

Αυτά τα λίγα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα δούμε τον Σωκράτη Μάλαμας από Γενάρη πλέον στην Αθήνα, σε κάποια μουσική σκηνή, ως τότε…θα βλέπουμε τα βίντεο!


Επιμέλεια : Θάνος Τεγόπουλος
video : mousikes ebeeries Youtube channel