ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

& Boğaz Musique

 

“ Των φίλων τα σπίτια ”

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ 2018 – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΠΑΡΚΟ ΕΡΓΑΤΙΑΣ

 

Συμμετέχουν:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΑΡΟΥΤΣΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

 

Και οι μουσικοί:

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣEΒΑΣ

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, στην κεντρική καλοκαιρινή συναυλία της στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής,  στήνει μία μεγάλη γιορτή για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ και προσκαλεί τους φίλους της για να γιορτάσουν μαζί, με ελεύθερη είσοδο!

 

Με νέα ημερομηνία διεξαγωγής την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή της τον Ιούλιο, στον εμβληματικό Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα και με ελεύθερη είσοδο, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique προσκαλούν τον Γιώργο Ανδρέου,            τον Απόστολο Βαλαρούτσο, τον Kώστα Λειβαδά, την Ανδριάννα Μπάμπαλη, τον Κώστα Μπουντούρη, τον Απόστολο Ρίζο και τον  Σταύρο Σιόλα αλλά και τους σπουδαίους μουσικούς Μανώλη Καραντίνη και Παναγιώτη Τσεβά για να συμπράξουν σε μία από τις πιο δυνατές συναυλιακές στιγμές αυτού του καλοκαιριού, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες προσωπικές επιτυχίες αλλά και.. «Των Φίλων τα σπίτια».

«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Το νέο και πολυαναμενόμενο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.

Αυτά ακριβώς τα τραγούδια που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες της θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique μαζί με τους φίλους τους καλλιτέχνες στην Δραπετσώνα, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους.

Το αποτέλεσμα θα είναι μια μαγική συναυλία, με την καθηλωτική ερμηνεία και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των φίλων της καθώς και το συναρπαστικό παίξιμο των Bogaz Musique.  Μία συναυλία που το τέλος της θα μας βρει όλους μία παρέα και θα αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!

INFO:

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Λιπάσματα 2018: Φεστιβάλ στη Θάλασσα

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Ώρα προσέλευσης: 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Πρόσβαση: από τον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά, μετεπιβίβαση στο τρόλεϊ γραμμή 20 ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και αποβίβαση στη Στάση «Δραπετσώνα»

Πληροφορίες: www.keratsini-drapetsona.gr και www.facebook.com/Λιπάσματα-2018-Φεστιβάλ-στη-θάλασσα

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Οι Bogaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουράς

Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth, μπάσο

Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα

Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Μαζί τους ο Μανώλης Καραντίνης  στο μπουζούκι και ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακκορντεόν

Τάκης Σπυρόπουλος: ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

Άντα Χαλαμπαρδάκη – artwork

FaceBook Page: https://www.facebook.com/eleni.tsaligopoulou

Instagram: https://www.instagram.com/tsaligopouloueleni/

* Η Ελένη Τσαλιγοπούλου υποδέχτηκε το καλοκαίρι με το νέο άλμπουμ «Των φίλων τα σπίτια» , που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records. Ένα άλμπουμ που έρχεται 7 χρόνια μετά την τελευταία προσωπική της δουλειά και περιλαμβάνει 16 τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από τις συναντήσεις της με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ