Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκλεισε εχθές το βράδυ τη μουσική Τεχνόπολη 2020. Αυτό το ιδιαίτερο συναυλιακό καλοκαίρι έριξε αυλαία εχθές, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στη μεγάλη σκηνή της Τεχνόπολης να μαγεύει τους φίλους της, οι οποίοι πρόλαβαν λίγες μέρες πριν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια και να γραφτεί ένα ακόμα SOLD OUT!

Λαμπερή, όμορφη, γεμάτη ενέργεια και με μια φωνή που θαρρείς πως αυτή η γυναίκα μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα! Ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι μέσα σε ήχους, ρυθμούς, χρώματα και μελωδίες, με τραγούδια απο την πλούσια προσωπική της δισκογραφία, αλλά και με τραγούδια άλλα, αγαπημένα!

Η εξαιρετική σκηνική παρουσία και η απίστευτη επικοινωνία- αμεσότητα με το κοινό, κάνουν τις συναυλίες της Ελεωνόρας μοναδικές, δημιουργώντας την εντύπωση πως απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά!

Οι συναυλίες λοιπόν για αυτό το καλοκαίρι, τελείωσαν. Πήγα σε 7 live στην Τεχνόπολη φέτος και βγάζω το καπέλο σε όλη την ομάδα του χώρου. Η Τεχνόπολη ξέρει να κάνει συναυλίες και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτές τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Φιλική , ασφαλής, μελωδική και οικεία! Θα μπορούσε κάποιος να ενημερώσει τους υπέυθυνους που απαγόρευσαν τις συναυλίες, πως ο μοναδικός που δεν φόραγε μάσκα στα live της Τεχνόπολης, ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων. Όλοι εμείς οι θεατές και οι εργαζόμενοι στην Τεχνόπολη τηρήσαμε κατά γράμμα τους κανόνες προστασίας, προστατευόντας τους ευατούς μας, τους γύρω μας, τον χώρο, τους εργαζόμενους και τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς, για να μην φτάναμε στο σημείο να ακυρωθούν οι συναυλίες και να μείνει άνεργος τόσος κόσμος! Δυστύχως μόνο εμείς το σκεφτόμασταν έτσι.

Καλή αντάμωση και ελευθερία για όλους! Του χρόνου όλα θα είναι αλλιώς!

Κείμενο : Θάνος Τεγόπουλος
Φωτογραφίες : Proxima Estacion Esperanza