Τέσσερις εμφανίσεις στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου θα πραγματοποιήσουν η… Έλλη Πασπαλά και οι APURIMAC τις Παρασκευές, 1, 8, 15 και 22 Μαρτίου.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο digital single MI ULTIMO TANGO EN ATENAS, στο οποίο αναδεικνύεται η δύναμη και ο θεμέλιος ρόλος της ελληνικής γλώσσας συνεχίζουν τη συνεργασία τους και επί σκηνής…
Η Έλλη Πασπαλά, μία από τις λίγες τραγουδίστριες που έχει δοκιμαστεί σε ένα τόσο διευρυμένο ρεπερτόριο από ρεμπέτικα έως blues κι απόΧατζιδάκι έως Jazz, συναντά τους APURIMAC επί σκηνής σε ένα απρόσμενο πρόγραμμα  με χαρούμενη λικνιστική ατμόσφαιρα και λατινοαμερικάνικο χρώμα.

Ένα φωτεινό ταξίδι με τραγούδια από το Πόρτο Ρίκο στην Αργεντινή κι από την Κούβα στις «Μπραχάμες» σε ρυθμούς rumba, mambo, son, tango, cha cha και bachata. Οι γνωστές επιτυχίες της ‘Ελλης έχουν δισκευαστεί σε latin mood και αντίστοιχα η Έλλη συμπράττει  στις επιτυχίες των APURIMAC.

Οι APURIMAC είναι ένα Λατιναμερικάνικο συγκρότημα εν Ελλάδι όπου συμπράττουν Έλληνες και Λατίνοι. Δημιουργήθηκε στις αρχές του ’80 και έχει κάνει πολλές συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους τραγουδιστές: Ένα χαρούμενο πρόγραμμα με congas, bongos, σαξόφωνα, τρομπέτες, charango και μαράκες!

Οι APURIMAC είναι:
Daniel ARMANDO – Timbales, congas, zamponia, percussion, τραγούδι
Δημήτρης ΒΑΡΕΛΑΣ – Μπάσο
Μάκης ΠΑΠΑΓΑΒΡΙΗΛ –  Κιθάρα, κρουστά, τραγούδι
Βαγγέλης ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ – Τρομπέτα, κρουστά
Δημήτρης ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – Σαξόφωνο, κρουστά
Σταύρος ΛΙΝΟΣ – Πιάνο, cajón
Pedro Fabián CORDOVA – Congas, cajón, zamponia, charango, quena, τραγούδι.