Επόμενος στόχος “Δήμητρα Γαλάνη”

Στο στόχαστρο των άμεμπτων και των αλάνθαστων λοιπόν μπήκε η Δήμητρα Γαλάνη, όλων αυτών που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μηδενίζουν ανθρώπους και προσωπικότητες και να πιάνονται από ένα γεγονός και να ξεφτυλίζουν τα πάντα. Θα σου πουν βέβαια, ρε φίλε με τι άλλο να ασχοληθούμε, δεν κουνιέται φύλλο και έχουν και δίκιο, ας πούμε!

Πριν λίγο καιρό στη θέση της Γαλάνη ήταν τα 5g του Μπαλάφα, πιο παλιά οι ελιές του Θηβαίου, παλιότερα η οι συντροφικές δηλώσεις της Μποφίλιου και το παγκάκι του Μαραβέγια και πολλοί άλλοι.

Το επίσης απίστευτο βέβαια είναι πως στο συγκεκριμένο συμβάν βγήκαν και οι δύο πλευρές και είπαν τι ακριβώς συνέβη και για κάποιον λόγο που δεν κατάλαβα ποτέ, την έπεσαν όλοι στη Δήμητρα Γαλάνη. Βέβαια μετά από λίγες ώρες ο ίδιος ο άνθρωπος που κατήγγειλε το γεγονός βγήκε να κόψει το βήχα στους περισσότερους που πήγαν να βγάλουν την τραγουδίστρια “κτήνος”, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Το κακό πρόλαβε να γίνει.

Γιατί δεν ενδιαφέρει τους πολλούς να ασχοληθούν με αυτό το “ιερό” πράγμα των  συσσιτίων για άπορους, αλλά με το τι έκανε η Γαλάνη και η κάθε Γαλάνη και να την πυροβολήσουν!

Δεν παίρνω το μέρος κανενός. Δεν κρίνω κανέναν σε γεγονότα που δεν είδα με τα μάτια μου και δεν άκουσα με τα αυτιά μου και κυρίως δεν γίνεται να στήνω στον τοίχο κάποιον επειδή το διάβασα κάπου.

Υγ. Πριν κρίνεις κάποιον, κρίνει τον εαυτό σου
Υγ2. Αν δεν γνωρίζετε τι έχει συμβεί, ανατρέξτε στα ‘γνωστά” site, να μάθετε. Κουτσομπολιά εμείς δεν ανεβάζουμε!

Γράφει ο Θάνος Τεγόπουλος