Μετά απο τέσσερις επιτυχημένες βραδιές στην κεντρική σκηνή του “σταυρού του νότου”  η Εστουδιαντίνα κλείνει τις εμφανίσεις τις την Τρίτη 17 /ο1.

Με καλεσμένους σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Ορφέας Περίδης, η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας η γεμάτες μελωδίες Τρίτες ταξίδεψαν το κοινό σε παλιές αλλά και σύγχρονες μουσικές.

Εννέα κορυφαίοι σολίστες μουσικοί επί σκηνής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού κι ο εκπληκτικός νέος ερμηνευτής, Θοδωρής Μέρμηγκας, μας ταξιδεύουν σε έναν παλιό αλλά τόσο σύγχρονο κόσμο. Ακούσματα που συγκινούν και εικόνες που μιλούν σε όλες τις γενιές. Βιολί, κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι, κοντραμπάσσο, κρουστά, είναι μόνο μερικά από τα όργανα που ακούγονται στην παράσταση αυτή, από κορυφαίους μουσικούς όπως οι Κυριάκος Γκουβέντας, Σταύρος Κουσκουρίδας, Δήμος Βουγιούκας, Νίκος Μέρμηγκας, Ανδρέας Παπάς, Αποστόλης Βαλαρούτσος, Γιάννης Πλαγιανάκος, Φίλιππος Ρέτσιος.

Το καλύτερο μας το κράταγε για το τέλος. Για όλους εμάς το φανατικό κοινό του Γιάννη Χαρούλη.

Την Τρίτη 17/01 η Εστουδιαντίνα δίνει την τελευταία παράσταση με τον πολυαγαπημένο του νεανικού κοινού και όχι μόνο, Γιάννη Χαρούλη σε μία βραδιά οπού η υπέροχη χορωδία απο την Νέα Ιωνία Μαγνησίας και η μαγευτική  φωνή του Γιάννη Χαρούλη  θα μας ταξιδέψουν και θα μας ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια.

Η εν λόγω συνάντηση έχει ξαναυπάρξει δισκογραφικά το 2006 στο δίσκο “Δάκρυ στο γυαλί”  με τον Γιάννη Χαρούλη να ερμηνεύει το πολυαγαπημένο πλέον “Τριανταφυλλάκι”.

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Σταυρός του Νότου Club – τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Είσοδος: 12€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 110€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 60€ (κομπλέ)