Οι παραγωγοί του σταθμού μας σας εύχονται, ο καθένας με τον τρόπο του, για τον καινούριο χρόνο!!

 

Κωνσταντίνα Πατέλη (Beeri Beeri)
Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε, εγώ ευχή σας εύχομαι αληθινές να βγούνε. Όσα λουλούδια ανθίζουνε στον κόσμο κάθε χρόνο, τόσες ευχές σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο. Και τώρα που άλλαξε η χρονιά και ευχές ο κόσμος δίδει, χαμόγελο θα ευχηθώ στα χείλη σας να ανθίζει.

 

Γιώργος-GT (On The Rocks)
Καλή Χρονιά σε όλους. Πάνω απ όλα να έχουμε υγεία και να μην ξεχνάμε να κάνουμε ότι θέλουμε να μας κάνουν… και κάτι παραπάνω.

 

 

Νίκος ‘Δάσκαλος’ Φουρμούζης (Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο)
Προς όλους τους ε-beer-όβιους, παλιούς, καινούριους και μελλοντικούς: Η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, μουσική, ανταμώματα και -κυρίως- καλύτερη απ’ αυτή που πέρασε !Την αγάπη μου σε όλους σας !

 

Vivi Iviv (Rock Sugar)

Το 2011 μας έκανε πιο έμπειρους… Το 2012 ας αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες μας για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο! Εύχομαι σε όλους Υγεία (για να είμαστε δυνατοί) και Αγάπή (για να είμαστε χαρούμενοι) – έτσι θα τα καταφέρουμε!

 

Δημήτρης-Dmtrs (Χωρίς Playlist)
Έυχομαι το 2012 να μας βρει oλους καλα με υγεία, αγαπη, παγκόσμια ειρήνη, δουλειά  και ατελείωτο χρόνο για να μοιραζόμαστε τις Ebeeries και να τις ντύνουμε με τις πιο όμορφες Μουσικές!! Η αγαπημένη σας εκπομπή ‘Χωρίς Playlist’

 

Νίκος Γατομάτης (Ο Παπουτσωμένος Γάτος)
Εύχομαι το 2012 να είναι καλύτερο από πέρυσι, γεμάτο υγεία, ευτυχία και εργασία… Έτσι ώστε ο καθένας μας να μπορεί να ζήσει το δικό του παραμύθι όπως ο Παπουτσωμένος Γάτος….ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

 

Thanos Teg (εbeerιες)

Εύχομαι υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο.Να αγαπάμε αυτούς που μας αγαπάνε, να σεβόμαστε τους συνανθρώπους και να βοηθάμε όσους το έχουν ανάγκη…. Όσο για το site μας εύχομαι να γινόμαστε συνέχεια περισσότεροι έτσι ώστε να έχουμε πιο πολλές εbeerιες να ανταλλάζουμε.

 

Έλενα – Ειρήνη ( Beer-ζολες)

Εύχομαστε το 2012 να είναι μια χρονιά που θα αναδείξει τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα επίπεδα (εκτός από εμάς [τις BEERζόλες] φυσικά γιατί ο καλύτερός μας εαυτός είναι ήδη εκδηλωμένος)!!

 

Έλενα – Τόνια (Με 2 Παλτα)
Καθώς πλησιάζει το νέο έτος αναρωτιόμαστε τι άλλαξαμε στους εαυτούς μας τον τελευταίο χρόνο. Θα λέγαμε πως φέτος μάθαμε να είμαστε ταπεινοί, ολιγαρκείς και ευτυχισμένοι για όσα ΕΙΝΑΙ και για όσα ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Σημαντικά εφόδια για να αντιμετωπίσουμε τα πιθανά αδιέξοδα στα οποία θα μας οδηγήσουν τα όνειρα μας κι έτσι να μην σταματήσουμε να ονειρεύομαστε ποτέ..Να εχετε μια υπεροχη χρονια με υγεία, όμορφες μουσικες και αξεχαστες στιγμες!

 

Άγης (Metal Daze)
Το 2012 θα είναι μια χειρότερη version του 2011, αυτό το ξέρουμε. Αυτό που θέλω να ευχηθώ σε όλους σας, είναι να έχετε την υγειά σας, κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να μη ξεχνάτε να χαμογελάτε και -για να χρησιμοποιήσω ενα ινδιάνικο ρητό- όταν βρίσκετε κάτι που άξιζει, μοιραστείτε το. Έτσι το καλό θα εξαπλωθεί και δε ξέρετε που μπορεί να φτάσει. ΚΑΛΗ -ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ- ΧΡΟΝΙΑ!

 

Nίκος Κ. (Live from the Garage)
“Καλή μουσική χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές χαρούμενες στιγμές! Α, και πολλή υπομονή…”

 

 

Λουκάς – Νικόλ (ΛουκάΝικολ με Beerες)

2 Ατομα, 0 Σοβαροτητα, 1 Σταθμος, 2 Χιλιάδες  Ευχές για μια νέα χρονιά, γεμάτη μουσικές, όνειρα, αισιοδοξία, υγεία, πολλές εbeerίες και πολλά λεφτά!!!
Οι ΛουκαΝικόλ με beerες σας εύχονται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!