1-30 Σεπτεμβρίου 2018
«Φθινοπωρινές Γιορτές»

 

Με ένα πλήθος παραστάσεων και συναυλιών υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, πραγματοποιείται και φέτος, 1-30 Σεπτεμβρίου 2018, στον Άγιο Δημήτριο, το Φεστιβάλ πόλης «Φθινοπωρινές Γιορτές». Το φεστιβάλ πόλης έχει, όπως κάθε χρόνο, ελεύθερη είσοδο για τους κατοίκους του Δήμου Αγίου Δημητρίου -και όχι μόνο- μεπροαιρετική προσφορά σε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένες 13 συναυλίες, δέκα παραστάσεις θεάτρου σκιών και πέντε θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Μόρτζος, η Ελένη Βιτάλη, οι Χαΐνηδες, οι KollektivA, ο Παύλος Παυλίδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Εξάλλου, 1- 9 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές, φιλοξενείται τοΔιαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων, στο αίθριο του Στρογγυλού (σχολικό συγκρότημα Τάκη Ζενέτου). Θα πραγματοποιηθούν εννέα παραστάσεις με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων από τους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Λαυρεωτικής, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Ρέντη, Αγίας Παρασκευής, Αλίμου και Περιστερίου.

Οι πλατείες του Δήμου, το αίθριο του Στρογγυλού και ο Ασύρματος, θα αποτελέσουν για έναν ολόκληρο μήνα το σκηνικό που θα ομορφύνει τις νύχτες του Σεπτεμβρίου με Τέχνη και Πολιτισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ