ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΤΑ «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ»…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2019

Είναι γνωστή η καλοκαιρινή συνήθεια να βρέχουμε το πεζοδρόμιο με το λάστιχο για να δροσίσει. Κάτι τέτοιο θα κάνει κι ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα «Τραγούδια του Πεζοδρόμιου» του, την παράσταση που ξεσήκωσε τον περασμένο  χειμώνα το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Θα τα ταξιδέψει και θα τα βρέξει σε όλα τα νερά της ελληνικής επικράτειας, ψάχνοντας τους απανταχού του φίλους και «γείτονες».

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου ο Φοίβος Δεληβοριάς με τη μπάντα του εμφανίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2019.

Τραγούδια του Φοίβου παλιά, πρόσφατα, ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και  τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο και ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.), σχηματίζουν μια συναυλία-μεγάλο τραγούδι, σαν μία ανάσα, στην πιο προσωπική ίσως ζωντανή πρόταση του τραγουδοποιού.

Μαζί του, οι μόνιμα διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Σταματάκης στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη, αλλά και το έκτο πλέον μέλος της μπάντας, η Νεφέλη Φασούλη, που με τις ερμηνείες της,  δίνει το δικό της ισχυρό σήμα στην παράσταση.

Σε καλοκαιρινά κλαμπ , σε πλατείες και σε υπαίθρια θέατρα το «πεζοδρόμιο» φέτος βρέχεται, ξηλώνεται και  χορεύει!

Συντελεστές:

Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι

Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα 

Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς 

Παντέλης Κώστας: Κιθάρες

Σταματάκης Σταμάτης: Μπάσο

Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας 

Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

INFO:

Τετάρτη 28 Αυγούστου

“Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2019”

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης  «Δ. Κιντής»

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10, Γενική είσοδος: 12, Άνεργοι-Πολύτεκνοι-ΑΜΕΑ: 10

Προπώληση εισιτηρίων: Στο δίκτυο του viva.gr και από 21/8 στο βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελευθερίου Βενιζέλου 138 – Ηλιούπολη)

Πληροφορίες στο τηλ: 210 9940699, www.politismosilioupoli.gr

Management/Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Link:  foidel.gr 

FB: Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias

Διαβάστε ακόμα…