Μόλις πληροφορηθήκαμε μέσω Fb ότι οι Foo Fighters…χωρίζουν για ένα χρονικό διαστημα. Δείτε το πρώτα σε μετάφρασή μου και μετά το απόσμασμα απο την σελίδα των Foo Fighters:

Γεια σας….

Dave εδώ. Απλά ήθελα να γράψω και να σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου ξανά για άλλον ένα απίστευτο χρόνο. (Τον 18ο μας, για να είμαστε ακριβείς!) Πραγματικά ποτέ δεν θα μπορούσαμε να το είχαμε  καταφέρει αυτό χωρίς εσάς…

Ούτε στα ποιο τολμηρά μου όνειρα δεν πίστευα ότι οι Foo Fighters θα είχανε φτάσει ως εδώ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την πορεία τόσο μακριά, για να είμαι ειλικρινής. Υπήρξαν στιγμές που νόμιζα ότι το συγκρότημα ΔΕΝ θα επιβίωνε. Υπήρξαν στιγμές που θέλησα να το εγκαταλείψω. Αλλά… Δεν μπορώ να εγκαταλείψω αυτή την μπάντα και ποτέ δεν θα το κάνω, γιατί δεν είναι η μπάντα μόνο…είναι η ζωή μου. Είναι η οικογένειά μου. Είναι όλος ο κόσμος.

Ναι… Μιλάω σοβαρά. Δεν είμαι σίγουρος αν οι Foo Fighters πρόκειται να παίξουν μαζί ξανά. Αισθάνομαι παράξενα να το λέω, αλλά είναι καλό για όλους μας να χωρίσουμε για λίγο. Είναι ένας από τους λόγους που είμαστε ακόμα εδώ. Βγάζει νόημα; Ποτέ δεν ήθελα να ΜΗΝ είμαι σε αυτήν την μπάντα. Έτσι, πολύ απλά μερικές φορές είναι καλό να βάζουμε κάτι στο γκαράζ μέχρι να το θελήσουμε ξανά.

Δεν θα τα παρατήσουμε και τελείως… Εγώ θα συγκεντρωθώ με όλη μου την ενέργεια επάνω στην ταινία «ντοκιμαντέρ» και άλμπουμ «Sound City» και την παγκόσμια κυκλοφορία. Ετοιμαστείτε… θα έρθει.

Εγώ, ο Taylor, ο Nate, ο Pat, ο Chris και ο Raimiι… Είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε εκεί έξω… κάπου…

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ…

Dave