Η Φρόσω Στυλιανού έρχεται την πρώτη Πέμπτη του καινούριου χρόνου στο Caja de Musica.

Στις 5 Ιανουαρίου, μαζί με τους εξαιρετικούς Ανδρέα Αποστόλου στο πιάνο, Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο και Στέφανο Δημητρίου στα τύμπανα, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός μας παρασύρει σε ένα live απελευθερωτικό, ενεργειακά φορτισμένο με στιγμές που δεν λέγονται, παρά μόνο τραγουδιούνται.

Μαζί με τα τραγούδια απο την προσωπική της δισκογραφία και την παρακαταθήκη που της άφησαν οι σημαντικές συνεργασίες της μέσα στα χρόνια (Δ.Σαββόπουλος, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Μπ.Στόκας κ.α), η Φρόσω ανοίγει τον δρόμο της  περνώντας απο τον Τσιτσάνη στον Sting και από την Lara Fabian στην Μαρία Δημητριάδη μέσα απο ηλεκτρικά ηχητικά τοπία, σε διασκευές απρόβλεπτες και σίγουρα μοναδικές! Οι ερμηνείες των μουσικών καθηλωτικές, η βόλτα απο την Κύπρο στην Μικρασία κι απο ‘κει στη Σενεγάλη του Youssou N’Dour αβίαστη, η συγκίνηση, η χαρά, το πάθος και το σμίξιμο γραμμένα σε κάθε χορδή, σε κάθε καρδιά, σε κάθε ανάσα.

Το σήμα είναι καθαρό, η αγκαλιά μεγάλη και ο καινούριος χρόνος εκεί, να τον υποδεχτούμε μαζί, τραγουδιστά, συντονισμένοι στην αγάπη και στο μέλλον που είναι τώρα!

Πιάνο: Aνδρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό μπάσο: Δημήτρης Φροσύνης

Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

Επιμέλεια προγράμματος: Φρόσω Στυλιανού

Φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης

Με την υποστήριξη της Formiggart

Προσέλευση: 21:00

Έναρξη: 21:30

Είσοδος: 10 ευρώ

Caja de musica – Σινώπης 27, Αθήνα

Πέμπτη 5-1-23

Κρατήσεις: 6944610061

χορηγός επικοινωνίας