ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

FUNDRACAR
special guests
ΦΑΚΑ
Citizen Jim


Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, καταστήματα Reload, Seven Spots, καταστήματα Wind, Ευριπίδης, Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Με παρακαταθήκη την έντονη συναυλιακή δραστηριότητα που ακολούθησε την πλήρωση των 10 ετών ύπαρξής τους, οι ψυχεδελορεγκεπάνκηδες Fundracar επανέρχονται στην δισκογραφική δράση, δωρίζοντάς μας το νέο τους πόνημα “Alpha Frequency”. Διαφορετικό από ότι έχει μέχρι στιγμής παράγει η multi-culti κολεκτίβα από την Αθήνα, με μια ιδιαίτερη δυναμική και με ένα -καλώς εννοούμενο- εκκεντρικό και ιδιαίτερο ύφος, το τρίτο σε σειρά album των Fundracar, έρχεται να γεφυρώσει το παρελθόν με το μέλλον και τοποθετήσει τους ίδιους στο πάνθεον εκείνων των μπαντών που δεν παύουν να τολμούν, να πειραματίζονται, να ρισκάρουν και να εξελίσσονται μέσα από την διαδικασία.

Αρρωστημένοι από την στουντιακή κλεισούρα και λυσσασμένοι για νέες περιπέτειες, οι Fundracar εξορμούν και πάλι στον δρόμο για μία ελληνική περιοδεία έξι εμφανίσεων, που θα σας κάνουν να ζητάτε κι άλλο. Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για την απόλυτη συναυλιακή περιπέτεια. It’s time to choose your frequency.