Οι τελευταίες έρευνες έδειξαν πως ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχουν γυρίσει την πλάτη στον Άγιο Βαλεντίνο. Αυτή η τεράστια γιορτή τη ορθοδοξίας και της ανθρωπότητας γενικότερα που κάποτε ήταν μία ημερομηνία ορόσημο για τους απανταχού ερωτευμένους πλέον περνάει και αυτή, κρίση. Ο θεός του έρωτα, των λουλουδιών, των γλυκών γνωρίζει στιγμές απόλυτης παρακμής και πλέον τίποτα δεν δείχνει ικανό, αυτός ο (δεν σου κάνω τον ) Άγιος, να ,μπορέσει να ορθοποδήσει!

Ήρθε η μέρα του αγίου Βαλεντίνου
Γέμισε άνθη και μπαλόνια όλη η πόλη
Όλοι στους δρόμους περπατάνε αγκαλιά
Καινούρια strings θα φοράνε όλοι η κώλοι

Σκατά στα μούτρα του αγίου Βαλεντίνου
Εγώ σε θέλω κάθε μέρα και μπορώ
Να σου αφήνω δεξιά του κομοδίνου
τα πρωινά μου πριν να φύγω σ’ αγαπώ

Στις μέρες μας ο θεός του έρωτα άλλαξε όνομα, συχνάζει στον Νέο Κόσμο και τον λένε #Grammentino. Ο θεσμός της 14ης Φεβρουαρίου αποτελεί μέρα του Σπύρου Γραμμένου και της κεντρικής σκηνής του Σταυρού Του Νότου. Η πιο ερωτική νύχτα του χρόνου έχει ταυτότητα, τραγούδια, sold out, καλεσμένους, έχει Σπύρο Γραμμένο!

…που πάνε τόσες προσευχές κύριε με το μούσι, μην μας γεμίζει με ενοχές σαν τις έχεις ακούσει…

Και για να σοβαρευτούμε, όσοι δεν πήγατε την Τρίτη στον Σταυρό χάσατε. Χάσατε Σπύρο Γραμμένο, Φοίβο Δεληβοριά, Δημήτρη Μυστακίδη, Εισβολέα Κωνσταντίνο Πουλή, Χάρη Γαμάτο με ένα Μ ή και με δύο, Jeron Kaluta, Άλκηστις Ζιρώ και Θεά Άννυ Θεοχάρη! Με λίγα λόγια όλα τα “Νούμερα” μαζεύτηκαν την Τρίτη και το live έγινε…καλοκαιρινό!


επιμέλεια άρθρου – κείμενο : Θάνος Τεγόπουλος
Φωτογραφίες : Στάθης Κατάρας


Διαβάστε ακόμα…

Αποκριάτικο party στην Τεχνόπολη με Locomondo, Γραμμένο, Polkar, Toni Sfino!