ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ / ΜΑΡΙΑ ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Στον Σταυρό του Νότου Plus
Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Special guests

Κώστας Μακεδόνας
Απόστολος Ρίζος

 

Ο συνθέτης Γρηγόρης Πολύζος και η ερμηνεύτρια Μαρία Κρασοπούλου, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, παρουσιάζουν στον Σταυρό του Νότου Plus τα τραγούδια του νέου τους δίσκου «Αποστάσεις», που κυκλοφορεί από την εταιρεία ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ. Και μας καλούν σε μια βραδιά-γιορτή να απολαύσουμε κομμάτια, όπως το εκπληκτικό ντουέτο με τον Κώστα Μακεδόνα «Ό,τι αγάπησες δεν είναι πια εκεί», που ήδη παίζεται στα ραδιόφωνα και έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές. Παράλληλα, θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του Γρηγόρη «Σε Τόπους που δεν Ξέρω» και διασκευές από ελληνικά κομμάτια, (Θ. Μικρούτσικου, Στ. Κραουνάκη, Ν. Ζούδιαρη, Μ. Πασχαλίδη κ.α.) που όλοι έχουμε αγαπήσει.

 

Μαζί τους στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, οι δεξιοτέχνες μουσικοί Θάνος Γκιουλετζής (βιολί), Άκης Τουρκογιώργης (κιθάρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Μιχάλης Καπηλίδης (drums) σ’ ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Στη βραδιά θα συμμετέχει φυσικά ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος συμμετέχει και στον δίσκο «Αποστάσεις» αλλά και ο Απόστολος Ρίζος για να ερμηνεύσει κομμάτια από τον πρώτο δίσκο του συνθέτη.

H ομάδα των Μουσικών εbeerιών είχε συμπεριλάβει το τραγούδι “Νέοι Κανόνες” απο τον εν λόγω δίσκο στα 15 πιο αγαπημένα για το 2016. Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο.

Χορηγός επικοινωνίας :  www.mousikesebeeries.gr

Info

Τετάρτη 22 Μαρτίου
Ώρα έναρξης 21:30
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 2109226975
Είσοδος 12 € με κρασί ή μπύρα