νταγακηΓεωργία Νταγάκη
 πρεμιέρα
Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014
 και κάθε Πέμπτη έως τις 8 Ιανουαρίου
LaΜπουάτ
Λεωφόρος Συγγρού 338
Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στην Αθήνα και ξεκινά τις εμφανίσεις της εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου έναν καινούργιο χώρο, το ”LaΜπουάτ”, στη Λεωφόρο Συγγρού. Θα βρίσκεται κοντά μας όλες τις Πέμπτες, έως τις 8 Ιανουαρίου. Οι ημερομηνίες εμφάνισης της Γεωργίας είναι 18 και 25/12 (ανήμερα Χριστούγεννα), 1/ 1 (ανήμερα Πρωτοχρονιά) και 8/1.
Παρουσιάζει τον καινούργιο της δίσκο “Φόβος” (Phobie) που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη από την γερμανική εταιρεία Meisel Μusic και που ήδη από αυτόν έχουν ξεχωρίσει τα τραγούδια: “Σκέτος εγώ“, “Δε λέει η καρδιά να μάθει” αλλά και το ομότιτλο.
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Λυτρωτική ένταση και εκρήξεις αδρεναλίνης επιφυλάσσει το νέο πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη. Ένα πρόγραμμα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, με την κάθε συναυλία της να εξελίσσεται σε γιορτή. Μια μουσική εμπειρία που βιώνεται δυνατά και που ήδη έχει παρουσιαστεί σε μεγάλες σκηνές του εξωτερικού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και διασκευές τραγουδιών, μ’ ένα μοναδικό τρόπο που καταλύει τα όρια ανάμεσα στη ροκ και την παραδοσιακή μουσική.
Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από την Κρήτη και είναι ένα νέο σημαντικό πρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής που θα μας απασχολήσει πολύ στην συνέχεια. Το λόγο, θα τον διαπιστώσετε στα live.
Συνοδοιπόροι της, ο Δημήτρης Βαρελόπουλος στις ενορχηστρώσεις, μία μπάντα από εξαιρετικούς μουσικούς και κάθε Πέμπτη κι ένας ξεχωριστός καλεσμένος. Από την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και για τέσσερις Πέμπτες η Γεωργία Νταγάκη  στο ”LaΜπουάτ”.
Ενορχήστρωση, λαούτο, κιθάρες: Δημήτρης Βαρελόπουλος
Κιθάρες, φωνή: Άγγελος Αΐβάζης
Μπάσο, κοντραμπάσο: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Ντραμς: Χρήστος Βίγκος
Geοrgia Dagaki official site: http://www.georgiadagaki.com/
Γεωργία Νταγάκη
LaΜπουάτ
Από Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
έως 8 Ιανουαρίου
ημερομηνίες εμφάνισης Γεωργίας Νταγάκη
18/12, 25/12 (ανήμερα Χριστούγεννα),
1/1 (ανήμερα Πρωτοχρονιά) και 8/1
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

LaΜπουάτ
Λεωφόρος Συγγρού 338
Τηλ. Κρατήσεων 210 95 70 400 & 210 34 24 299
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ στα 4 άτομα
Φιάλη κρασί: 60 ευρώ στα 2 άτομα