Η Ηρώ Σαΐα συναντά τον Γιάννη Παλαμίδα σε δύο καλοκαιρινά ραντεβού το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου στη Ρότα μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο.
Η δυνατή ερμηνεία της Ηρώς Σαΐα με τις καταβολές στην παράδοση και το σύγχρονο μουσικό παρόν και η ροκ progressive φωνή του Γιάννη Παλαμίδα που σημάδεψε τα έργα της Λένας Πλάτωνος σ’ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με την καθοριστική συμμετοχή του Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο
Ιδιαίτερες ερμηνείες ,αισθαντικά ντουέτα αλλά και τριφωνίες
Από το Τυχερό αστέρι και την Πτήση 201 , μέχρι την Γυναίκα Τριαντάφυλλο και το Λευκό Χαρτί κι από τα κλασσικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής μέχρι τα λαϊκά της καρδιάς όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει να τα τραγουδάνε, μας υπόσχονται δυο βραδιές ξεχωριστές με εξωστρεφή καλοκαιρινή διάθεση στην αυλή της Ρότας.
Ηρω Σαΐα,Γιάννης Παλαμίδας,Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο.
Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουνίου στις 22.00
Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
210.3801033.
Είσοδος 10 ευρώ
Θέσεις περιορισμένες