Μαρία Παπαγεωργίου

επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου – Club

από Δευτέρα 18 Μαρτίου

μόνο για 4 παραστάσεις

Η Μαρία Παπαγεωργίου για ακόμη μια χρονιά  ομορφαίνει τις Δευτέρες μας στο club του Σταυρού του Νότου.  

Πλαισιωμένη από έξι αφοσιωμένους συνεργάτες και με ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει παλιά, νεότερα και ολοκαίνουρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια, οι Δευτέρες στο Club του Σταυρού του Νότου δεν θα έχουν απλώς μουσική. Θα προσφέρουν μία συναισθηματική εμπειρία, βαθιά κι αληθινή από αυτές που θυμάσαι για καιρό και δεν θέλεις να χάσεις.

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα, μετά τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδώρακη και το άλμπουμ «Αλληλογραφία», τη συλλεκτική εμφάνιση στο Six D.O.G.S, την παρουσίαση του ξεχωριστού HomeBound Project  και τα  νέα τραγούδια της , επιστρέφει στον χώρο όπου καθιερώθηκε από τις 18 Μαρτίου και για τέσσερις Δευτέρες μόνο! 

Στο πρόγραμμα της Μαρίας, το οποίο πάντα είναι γραμμένο στο χέρι, έχουν σημειωθεί κομμάτια της προσωπικής δισκογραφίας, διασκευές, παραδοσιακά τραγούδια και διεθνή ακούσματα. Στο τέλος βέβαια, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και να ακουστεί κάτι που ποτέ δεν περίμενες.  

 Στις εμφανίσεις της Μαρίας Παπαγεωργίου θα βρείτε τα άλμπουμ και το βιβλίο της.

Μαρία Παπαγεωργίουεπιστρέφει στον Σταυρό του Νότου – Club

 από Δευτέρα 18 Μαρτίου 
μόνο για 4 παραστάσεις
 

Εισιτήρια: 
13€ είσοδος με μπύρα / κρασί – μπαρ
15€ με μπύρα / κρασί – τραπέζι

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Έναρξη: 21: 45

Μαζί:
Μιχάλης Βρέττας: Βιολί Σοφία Ευκλείδου: Τσέλο Ντίνος Μάνος: Κοντραμπάσο Κρίτων Μπελλώνιας: Τύμπανα Σταύρος Ρουμελιώτης: Κιθάρες Χρήστος Τόλης: Πλήκτρα Ενορχηστρώσεις Εγχόρδων: Σταύρος Ρουμελιώτης Ήχος: Σωτήρης Παπάκος Φωτισμοί: Γιάννης Μπράτσης  Φωτογραφία Αφίσας: Γιώργος Αλεξανδράκης Επιμέλεια Αφίσας: Άντα Χαλαμπαρδάκη Επιμέλεια Παραγωγής : 440Hz