Θάνος Μικρούτσικος – “Όσοι Περπάτησαν Μαζί Μου…”

Τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμή του Θάνου Μικρούτσικου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα τον Ιούνιο του 2018, θα προβάλει
σε αποκλειστικότητα ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής
των Ελλήνων.
Στη σκηνή είχαν παραβρεθεί και είχαν τιμήσει με την παρουσία τους τον Θάνο Μικρούτσι­κο, καλλιτέχνες που βρέθηκαν δίπλα του όλα τα χρόνια της πορείας του στο χώρο της μουσι­κής: Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Μητσιάς, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας, Ρίτα Αντω­νοπούλου, Χρήστος Θηβαίος και Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του συνθέτη: «Είμαι ιδιαιτέρως συγκινημένος και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Θα μείνω όμως στο πιο σημαντικό. Κι αυτός είναι ότι θα βρεθώ στη σκηνή με πρόσωπα που περπάτησαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια του ταξιδιού και της περιπέτειάς μου στο τραγούδι. Το σκέφτηκα, τους τηλεφώνησα κι όλοι άνοιξαν την αγκαλιά τους. Μία η απά­ντηση: “Θα είμαι εκεί, με όποιον τρόπο θέλεις”. Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα χωριστά. Θα αρχίσω από την αρχή».

Θάνος Μικρούτσικος – Όσοι Περπάτησαν Μαζί Μου…
Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 21:00, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.