ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ Live ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ
Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου
Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023
Οι Κοινοί Θνητοί σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι! Το αγαπημένο συγκρότημα που αρέσκεται στο να μπλέκει μουσικά είδη ανεβαίνει στην σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς στις 7 Σεπτεμβρίου για μια μεγάλη συναυλιακή γιορτή.
Παλιά και νέα τραγούδια, ο πλούσιος ήχος της πλήρους μπάντας, αιχμηροί στίχοι και ένα συνονθύλευμα μουσικών επιρροών θα πρωταγωνιστήσουν στην επιστροφή των Κοινών Θνητών στην πρωτεύουσα μετά τις θερινές τους εμφανίσεις. Το συγκρότημα που καυτηριάζει χωρίς δισταγμό την επικαιρότητα παίρνοντας θέση για τα κοινωνικά ζητήματα προσκαλεί το κοινό του να ενώσουν τις φωνές τους.
Οι στίχοι τους έχουν χαρακτηριστεί ως «βαθιά αιχμηροί και πολιτικοί» και εκφράζουν την υγιή πλευρά της ανθρώπινης υπόστασης, δίνοντας τροφή για σκέψη, κάτι που θεωρούν αναγκαίο.
Μερικές πληροφορίες για τους Κοινούς Θνητούς:
Οι Κοινοί Θνητοί είναι ένα συγκρότημα από την Εύβοια. Η μουσική τους δεν ανήκει σε ένα συγκεκριμένο είδος και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα όργανα που χρησιμοποιούν και τους ρυθμούς στους οποίους βασίζονται. Είναι μια μίξη από rock, hip hop, και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Η στιχουργική τους στο μεγαλύτερο μέρος της έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα και δημιουργεί έναν κοινωνικό προβληματισμό. Δεν πιστεύουν πως η τέχνη θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά πως με σύμμαχο την τέχνη η αλλαγή του κόσμου αποκτά ρυθμό.
GUEST: ΤΑΦ Γ.Δ, ON DECKS: LEF KAY

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.00
Ώρα προσέλευσης: 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
early bird: 10€ (περιορισμένος αριθμός)
presale: 13€
ταμείο: 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: TICKET SERVICES
– online:https://www.ticketservices.gr/event/koinoi-thnitoi-rematia/
– τηλεφωνικά: 2107234567
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Kαι σε επιλεγμένα σημεία
Οργάνωση: PassPort Live
Επιμέλεια Παραγωγής: Musayeta Entertainment
Διαβάστε ακόμα…

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023 – ΑΘΗΝΑ | ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ