ΛΕΙΒΑΔΑΣ - ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗKώστας Λειβαδάς

«Η επιμονή σου»

Συμμετέχουν

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μαριάννα Πολυχρονίδη

Πέμπτη 8 Μαίου

Σταυρός του Νότου Plus

Ο Κώστας Λειβαδάς πραγματοποιεί την τρίτη για αυτή τη χρονιά εμφάνισή του στον Σταυρό του Νότου Plus, αυτή τη φορά με καλεσμένες την Ελεωνόρα Ζουγανέληκαι την Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Ο Κώστας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ακολουθεί όλη την σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» ως το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί  μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» και τα πολύ πρόσφατα «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα».

Ο Κώστας Λειβαδάς αποτελεί μια πολυσχιδή μουσική προσωπικότητα που ευθύνεται για μερικά από τα πιο αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων. Ποιός δεν έχει σιγοτραγουδήσει το “Δειλά” (Το καράβι από την Φολέγανδρο) και το «Μοίρα μου έγινες» δεν έχει χορέψει το “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” και τα «Παιδιά των Δρόμων» δεν συγκινήθηκε με το “Για να σε συναντήσω”…

Ο ίδιος επιμένει να συστήνεται ως τραγουδοποιός ενώ η  μουσική του περιπλάνηση ξεκινά από τα εφηβικά του χρόνια ανάμεσα σε ηλεκτρικούς ήχους και νεανικούς μουσικούς πειραματισμούς.

Το αναγνωρίσιμο προσωπικό του στυλ στηρίζεται στην προσωπική ανάγκη και ευχή για ένα δόκιμο ελληνικό τραγούδι που γεννιέται από την ευτυχή συνάντηση Δύσης και Ανατολής. Οι δε παραστάσεις του είτε με ακουστικό είτε με φουλ ηλεκτρικό σχήμα καταφέρνουν να συνδυάζουν πάντα το λυρισμό με την αμεσότητα με το κοινό.

Στις 8 Μαίου θα βρίσκεται στο Σταυρό του Νότου Plus με την μόνιμη συνεργάτιδα του, Μαριάννα Πολυχρονίδη γνωστή τόσο από το θέατρο  και την τηλεόραση, όσο και από το τραγούδι.

Αυτή τη φορά εξέχουσα καλεσμένη του η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μία συνάντηση που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε επίσημο πρόγραμμα μετά την κυκλοφορία του cd «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», με πολύτιμο δώρο και άξονα την «ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ», το τραγούδι που έγραψε ο Κώστας και τραγούδησαν μαζί.

Καλεσμένοι και τραγούδια – έκπληξη όπως πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Από το «Γραμμένο με Κόκκινο» το τελευταίο cd του Κώστα και το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», ως το «΄Εχω ΄Ανθρωπο» και τα «Παιδιά των δρόμων» η περιπέτεια μεγάλη.

Ώρα ΄Εναρξης:  Το «καράβι για τη Φολέγανδρο» σαλπάρει στις 22:00!

Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14
Τηλ. Κρατήσεων : 2109226975