ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΙΟΥ 2012

Rock Cafe Πατατράκ, Μ. Αλεξάνδρου 94 & Επικούρου, Μπουρνάζι

21:00

Οι “Κυνηγοί ονείρων” παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το Σαββατο 12 Μαίου στις 9.00μμ στο Rock Cafe Πατατράκ, Μ. Αλεξάνδρου 94 & Επικούρου, Μπουρνάζι, το μέρος που αποτέλεσε το εφαλτήριο της δημιουργίας τους…
Σας περιμένουν για την πρωτη επισημη ακροαση του CD ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, προβολή νέων βιντεο, και μια διαφορετικη προσεγγιση τραγουδιων που ήδη ξερετε….

Ο πρώτος πυρήνας του γκρουπ “Kυνηγοί ονείρων” δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2003. Παίζοντας διασκευές ελληνικών ροκ κομματιών προσπαθούν να βρουν το δικό του στυλ το οποίο θα συνδυάζει τη μελαγχολία, την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και τους ελληνικούς, επηρεασμένους από μυθικά θέματα στίχους.

Από το 2004 μέχρι και σήμερα, «οργώνουν» την Αττική παίζοντας Live  αρκετά συχνά, σε μερικά από τα πιο γνωστά στέκια : Art-in, Στον Αέρα, Πατατράκ, After Dark, Όνομα του Ρόδου, Rodeo, Sold Out, Κύτταρο και πολλά άλλα, ενώ έχουν εμφανίζονται  σε πολλά φεστιβάλ, στην  Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Μέσα στα επόμενα χρόνια κυκλοφορούν (χέρι με χέρι),  με δικό τους πλέον υλικό, στο Underground Rock κύκλωμα  της Αθήνας και των δυτικών προαστίων,  τα παρακάτω :
2005 – “Κοινή Γη Ονείρων”   – Demo CD
2006 – “Μια Άλλη Οδύσσεια”    – Demo CD
2007 – “LIVE Στον Αέρα” – Live Bootleg CD
2009 – “6 Χρόνια Κυνηγοί Ονείρων” – Live DVD
2010 – “Σε Όνειρα Άλλων”  mini CD με 4 Διασκευές.
Το 2010 και με αφορμή τις διασκευές στο  “Θεσσαλονίκη” και το “Δεν είμαι Άλλος” που περιέχονται στο “Σε Όνειρα Άλλων” , συναντιόνται με τον συνθέτη των 2 τραγουδιών τον Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος εκδηλώνει ενδιαφέρον για το υλικό τους.
Παράλληλα από το 2008 έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, που όμως καθυστερεί λόγω μιας. «μετακόμισης» του Studio Live στο οποίο «γράφουν» εκείνη την περίοδο.  Το κακό είναι πως το διάστημα της μετακόμισης
κράτησε περίπου 2 χρόνια!!!  (Αν αυτό δεν είναι αντιεπαγγελματισμός από τη μεριά των ιδιοκτητών του Studio, τότε οι Κυνηγοί Ονείρων παίζουν ρεμπέτικα και λαϊκά).
Τον Οκτώβριο του 2010 η μπάντα παίρνει την απόφαση και «μετακομίζει» στο Planet Rec Studio, με παραγωγό τον Βαγγέλη Σπανακάκη.  Εκεί λοιπόν με πολύ όρεξη,  αλλά και με την καθοριστική συμβολή του Βαγγέλη, ο οποίος ξεπέρασε το ρόλο  του απλού «παραγωγού» ολοκληρώνουν  το CD “Ατλαντίδα” .
Μια  ανεξάρτητη αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή από τις πιο ακριβοπληρωμένες των  τελευταίων ετών.  Ένα CD που φέρει εισαγωγικό σημείωμα με την υπογραφή του Θάνου Μικρούτσικου,  τον οποίο πραγματικά σεβόμαστε και ευχαριστούμε.

Ένα CD με στίχους  που ταξιδεύουν σε μύθους & εποχές ξεχασμένες, ηλεκτρισμένες κιθάρες και ατμοσφαιρικά πλήκτρα.

Οι Κυνηγοί Ονείρων : Θοδωρής Γεωργόπουλος – Φωνή, Τάκης Κούκος – Κιθάρες, Ηλίας Καφούρος – Τύμπανα, Βασίλης Καραχούτης – Πλήκτρα, Γιώργος Γόνης -Κιθάρες, Βίκυ Λαζάρου – Φωνή, Νίκος Γατομάτης – Μπάσο