Οι Locomondo μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού μας καλούν για ένα τεράστιο Party στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Λίγο πρίν φύγουμε για τις διακοπές μας μας υπόσχονται ένα τρελό τρελό Party έτσι όπως μόνο οι Locomondo ξέρουν.

Οι θέλουν «να σαι εκεί…ότι κι αν συμβεί» τη Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 21.30, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, επιμένοντας πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ»! Μαζί τους οι Salonumuz Klimalidir.

Η  μεγάλη μουσική παρέα του ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμού έχει κερδίσει τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων – εδώ και χρόνια παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και την ζωντάνια  που εκπέμπουν, οι Locomondo μετατρέπουν την κάθε συναυλία τους σε ένα  ατελείωτο  πάρτυ,  που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα  τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Σας περιμένουμε όλους να στήσουμε ένα «Γαμήλιο πάρτυ» και να σκορπίσουμε «100 Αφρό»!

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα

Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα

Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler

Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο

Σούντρης Στράτος-τύμπανα

Μιχάλης Μουρτζής – κρουστά

Θανάσης Ταμπάκης – υπεύθυνος ήχου.

Μαζί τους όπως πάντα οι:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος «Τατού», (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:
www.locomondo.gr
https://www.facebook.com/Locomondo.official

Οι Salonumuz Klimalidir («η αίθουσα κλιματίζεται» στα Τούρκικα) δημιουργήθηκαν (ως ιδέα) από τέσσερις φίλους την άνοιξη του 2003 μέσα σε ένα καφέ με αφορμή έναν…καφέ. Έγιναν  πράξη λίγες μέρες αργότερα όταν άρχισαν οι πρώτες πρόβες, εντατικά για δυο βδομάδες μέρα-νύχτα, μαζί με έναν φίλο τους στα κρουστά. Επισημοποίησαν ότι είναι γκρούπ όταν κατάφεραν να βρουν ένα από τα πιο αντιεμπορικά ονόματα.
Οι  Salonumuz Klimalindir είναι απλά μία ηλεκτρική μπάντα που παίζει δυνατά και χρησιμοποιεί  όργανα όπως μπάντζο, μπουζούκι, ακκορντεόν, κλαρίνο, organ, όλα μαζί σε ένα πολυμίξερ. Αγαπάει την παραδοσιακή αλλά και την ρεμπέτικη και λαϊκή ελληνική μουσική.

Οι Salonumuz Klimalindir είναι οι:

Μάνος Αλιγιζάκης: πιάνο/organ, κλαρίνο, ακκορντεόν, φωνές
Γιώργος Μανουσέλης: ηλεκτρική κιθάρα, μπάντζο, μπουζούκι, φωνές
Θεοδόσης Νικολετόπουλος: ηλεκτρικό μπάσσο, φωνές
Δημήτρης Μεντής: ηλεκτρική κιθάρα, φωνές
Βαγγέλης Τόμπρος: Drums
Γιώργος Φασόλης: κρουστά

Ώρα έναρξης:  21.30

Τιμές Εισιτηρίων:   10€ τα πρώτα 1.000 εισιτήρια, 12€ γενική είσοδος

Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων