18/11/2012 – 19/11/2012

ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ 

Όταν η ποίηση συναντά την κιθάρα

 

GUEST: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ – Κυριακή 18 Νοεμβρίου
GUEST: ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

«Δύο πολύ ξεχωριστές και σπάνιες βραδιές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρευρεθούν στο Half Note jazz club την Κυριακή 18 και τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.
Ένας από τους σημαντικότερους ποιητές και λογοτέχνες της μεταπολεμικής Ελλάδας, ο Μάνος Ελευθερίου, θα απαγγείλει ο ίδιος ποιήματα του, συνοδευόμενος από τους ήχους της κιθάρας του καταξιωμένου κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη.
Ο Μάνος Ελευθερίου έχει συγγράψει ποιητικές συλλογές, διηγήματα, νουβέλες, μυθιστορήματα και πάνω από 400 τραγούδια, τα περισσότερα εκ των οποίων έμειναν διαχρονικά και ιστορικά. Η εμφάνιση του ζωντανά επί σκηνής, υπό τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη, αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά…

Τις δύο αυτές μοναδικές βραδιές θα τιμήσουν με τη φιλική τους συμμετοχή η δημοφιλής και αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ενώ τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στη σκηνή του Half Note θα ανέβει ο σπουδαίος τραγουδοποιός και συνθέτης Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.