ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
” Η ΓΥΡΑ “
2017

Ο Μάνος Παπαδάκης ακολουθώντας τα βήματα των παλιών τροβαδούρων και τραγουδοποιών , εκπληρώνει ένα από τα παιδικά του όνειρα! Φορτώνει μαζί με τους μουσικούς του το βανάκι του ,με τραγούδια ,όνειρα ,ενισχυτές ,φώτα ,καλώδια και γυρνάει τη χώρα ! Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το “the magic bus tour 2015-2016” ,με το οποίο γύρισε όλη την χώρα ,Αθήνα (εμφανίσεις στο μόνιμο πια στέκι του “Σταυρός του Νότου” ,Θεσσαλονίκη ,Σαντορίνη ,Ρόδος , Χάλκη , Νεμέα , Άργος , Ηράκλειο ,Χανιά , Ρέθυμνο , Άγιος Νικόλαος , Σητεία κ.α. ,αποφασίζει να κάνει μια μεγαλύτερη ΓΥΡΑ με νέα τραγούδια και ακόμα περισσότερη διάθεση!
Στις αποσκευές του τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές δουλειές του ,από τις συνεργασίες του με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας με τα οποία και έχει συνεργαστεί ,από τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο , έως και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,Χρήστο Θηβαίο , Θανο Μικρούτσικο , Βασίλη Καζούλη , Γιάννη Κότσιρα , Γιάννη Χαρούλη , Γιάννη Γιοκαρίνη , Υπόγεια Ρεύματα , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χαΐνηδες , Στέλιο Μπικάκη ,Λάκη Παπαδόπουλο κ.α. .
Αφετηρία της “Γύρας” , ο νέος δίσκος που θα κυκλοφορήσει μέσα στο χειμώνα του 2017 ,με συνεργασίες όπως αυτές ,του Γιάννη Γιοκαρίνη και της Βάσως Αλλαγιάννη ,που του χάρισαν δυο υπέροχα νέα μουσικά κομμάτια! Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την mega lakos productions σε βυνίλιο και cd σε μια πρωτότυπη και συλλεκτική συσκευασία !

“Η γύρα ”
Παίζουν
Γιάννης Κοντάκης : ηλεκτρικό μπάσο
Νικόλας Χριστόπουλος : τύμπανα
Παναγιώτης Μαυράκης : ηλ. Κιθάρα
Χρήστος Σπηλιωπουλος : τρομπόνι / πνευστά
Κυριάκος Καραμπερόπουλος : σαξόφωνο / πνευστά
Κατερίνα Ανδρουλάκη : ακορντεόν

επικοινωνία
e-mail : manos-papadakis@hotmail.com
Facebook : Manos Papadakis
YouTube : Manos Papadakis tv