Μαρία Παπαγεωργίου – Χρήστος Θηβαίος
Σταυρός Του Νότου club
Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Καμιά φορά δεν έχει και τόση σημασία τι ακούς, αλλά τι βλέπεις. Όταν αυτό βέβαια που βλέπεις, συνδυάζεται και με όμορφα τραγούδια, τότε δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να μην αναφέρεις πως η παράσταση της Μαρίας (προηγούνται οι γυναίκες) και του Χρήστου, είναι παράσταση ζωής!

Το είπαν άλλωστε και οι ίδιοι, η Μαρία συγκεκριμένα…”με αυτόν κάποτε πρέπει να τραγουδήσω μαζί”. Είχα πολλά χρόνια να δω τέτοια παρουσία στη σκηνή. Η Μαρία είναι σεμνή, ταπεινή, γλυκιά και αληθινά όμορφη με σπουδαίες ικανότητες στη μουσική και στη φωνή. Ο Χρήστος, σίγουρος. Σίγουρος στην ερμηνείες του, σίγουρος για την Μαρία, σίγουρος για τους μουσικούς. Ένιωσα για πρώτη φορά μετά απο τόσα χρόνια που παρακολουθώ τον Θηβαίο, πως αύτος είναι το “αφεντικό” της σκηνής! Όχι μωρέ, τι αφεντικo;. Αυτός είναι ο “μεγάλος” και προστατεύει τους πάντες πάνω στη σκηνή και έχει το νου του να πάνε όλα καλά.

Οι δύο τους άλλωστε δείχνουν σεβασμό ο ένας προς τον άλλον και αγάπη. Μέχρι και  τραγούδια αντάλλαξαν. Τραγουδάρες, ιστορίες, ανέκδοτα. Σπουδαία βραδιά. Ενθουσιάστηκα και μάλλον φαίνεται!
Οι δυο τους, δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο, που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή.

Τέσσερις παραστάσεις ακόμα στο club του Σταυρού Του Νότου. 

Επιμέλεια/Φωτογραφίες : Θάνος Τεγόπουλος