Άλλο επίπεδο #tanoumera την Παρασκευή το βράδυ. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε κανένα από τα προηγούμενα επεισόδια και κανέναν από τους εξαιρετικούς γκεστ που έχουν περάσει από τη Μάντρα του Φοίβου, τα τελευταία Νούμερα με μεγάλη Καίτη Γαρμπή και μοναδική Μάρθα Φριντζήλα ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα.

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε ο Φοίβος Δεληβοριάς μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb έκανε ένα άτυπο γκάλοπ για το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα. Εμείς ψηφίζουμε αυτό με διάφορα.

Η παρουσία της “Καιτουλας” επιβεβαιώνει ακόμα μια φορα πως ο Φοίβος καλλιτεχνικά δεν έχει στεγανά και παρωπιδες και έτσι είδαμε ακόμα μια συνεργασία από ατόφιο χρυσάφι, με την Καίτη Γαρμπή να γνωρίζει καθολική αναγνώριση και εκτίμηση! Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου με Γαρμπή, Φριντζήλα, Αλευρά επι σκηνής και τον Φοίβο ξυπόλητο με φούστα να χορεύει, δείχνει αυτό που ακριβώς που είναι στην ουσία #tanoumera και τον λόγο που γνωρίζει αυτή την απρόσμενη (;) επιτυχία!

Τι να πει κανείς για την Μαρία Φριντζήλα; Ο ρολος ως αφωνολόγος και “γιατρός Γαρμπή” ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί!
Η σπουδαία Μάρθα έφερε εις πέρας και αυτή τη “δοκιμασία” όπως και με ότι καταπιαστεί. Το γνήσιο ταλέντο της σε κερδίζει από τη πρώτη στιγμή και αν κάποιοι ανακάλυψαν εχθές την Μάρθα Φριντζήλα, θα ήθελα να τους ενημερώσω πως η αγαπημένη και πολυτάλαντη Μάρθα βρίσκεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας τα τελευταία 25 χρόνια είτε ως ερμηνεύτρια είτε ως ηθοποιός!

Για σένα Θανάση Αλευρά δεν θέλω να γράψω κάτι . Θανάση είσαι απλά είδωλο.

Και όπως διάβασα σε ένα σχόλιο “Τα Νούμερα” είναι ότι πιο νεανικό, ακομπλεξαριστο και γνήσιο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και συμφωνώ απόλυτα!

Διαβάστε ακόμα…

“Τα Νούμερα αρχίζουν Αγάπη μου σου πήρα εισιτήριο…” του Πάνου Μπούσαλη