‘λέξεις που ψάχνουν ένα νόημα συνέχεια απελπισμένα, για να εκφράσουν μόνο ότι συμβαίνει μέσα σε μένα, μ’ αυτές τις λέξεις που είναι σαν ηχώ από το παρελθόν, μια ατέλειωτη ανάγκη που‘ χω για να εκφραστώ για έναν κόσμο που δεν έχει λάθος και σωστό, μα ένα μήνυμα απλό”. [”Για όσα ελπίζω”, (1997) – Στίχοι: FF.C]

FF.C
”TRIBUTE LIVE”
Συμμετέχουν: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ & GUESTS!

Μία μοναδική οπτικό/ακουστική, συναυλιακή εμπειρία και μια σπουδαία αναδρομή στην ιστορία των FF.C, του πρώτου ελληνικού Hip – Hop συγκροτήματος, μέσα από την ‘’ματιά’’ του Σκηνοθέτη, με τραγούδια που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν ολόκληρες γενιές!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
FALIRO SUMMER THEATRE

Συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Πετσούκης ”ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ” / ΑΥΛΟΣ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ / ΖΩΓΡΑΦΟΣ / ΜΑΡΙΑ ΡΙΖΟΥ / ΝΙΚΟΛΑΣ (Razastarr) / ΡΗΓΑΣ / ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ / ΑNSER / JK1 / LOBO / SOCIAL WASTE / ΤΑΚΙ TSAN / WEIRD / *Very special dj set: MARINA (OF STIXOIMA)

*Εικαστική επιμέλεια: 3rdEyeRevolution

DOORS OPEN 19:30 – STARTS: 21:00
PRESALE TICKET: 12€ – ON SPOT: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
-VIVA.GR: https://www.viva.gr/tickets/music/ff-c-tribute-live/
-HOTBOX HIP HOP STORE (ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 159 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
– MONSTERVILLE (ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 13 – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ) |
– THE LAB T-SHIRT ATHENS (ΒΕΙΚΟΥ 73 – ΚΟΥΚΑΚΙ)
– SHOOT DICE (ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΛΟΥ 8 – ΜΑΡΟΥΣΙ)
– ΤΑΜΕΙΟ FALIRO SUMMER THEATRE (καθημερινά 10:00 – 18:00)

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
Fb event | Ticket Presale | Σκηνοθέτης FF.C

O «Σκηνοθέτης» των FF.C, κατά κόσμον Δημήτρης Πετσούκης, θα μοιραστεί τη σκηνή με τους “Αντιληψίες Συνείδησης’’ – σημαντικούς καλλιτέχνες, όπου θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό ήχο-θέαμα, με βίντεο από αρχεία του παρελθόντος και κομμάτια του θρυλικού συγκροτήματος, που μέσα στα χρόνια, θεωρήθηκαν ύμνοι στην κουλτούρα της Rap!

Οι FF.C ήταν το πρώτο γκρουπ που έκανε χιπ χοπ στην Ελλάδα. Το 1987 ηχογράφησαν τα πρώτα τους κομμάτια ξεκινώντας μια ανοδική πορεία η οποία τους καθιέρωσε στην συνείδηση του ελληνικού κοινού κερδίζοντας ταυτόχρονα τον καθολικό σεβασμό του. Το 2005 το συγκρότημα διαλύεται μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή Κώστα Κουρμένταλα πραγματοποιώντας το τελευταίο live τους στο θρυλικό Ρόδον club και κυκλοφορούν τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο ”Αντιληψίες Συνείδησης”.

Από τότε μέχρι τώρα η επιθυμία του κοινού για ένα ακόμα live συνέχισε να υπάρχει και αυτό αποτέλεσε την αιτία να δημιουργηθεί στο μυαλό του Δημήτρη Πετσούκη ιδρυτή, στιχουργού και μουσικού παραγωγού του συγκροτήματος η ιδέα για ένα ακόμα live FF.C έστω και χωρίς την πλήρη σύνθεση του.

Αυτή η ιδέα παίρνει σάρκα και οστά στο υπέροχο χώρο του Faliro Summer Theater σε μια συναυλία- γιορτή αφιερωμένη στην μουσική και στους στίχους των FF.C με την συμμετοχή αξιόλογων καλλιτεχνών.


’Είναι που δε συμβιβάστηκα ποτέ, είναι που σε σεβόμουν πάντα εαυτέ, είναι που την αλήθεια δεν αντάλλαξα μα την κράτησα πυξίδα και πορεία χάραξα’’ – FF.CFALIRO SUMMER THEATRE
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2 – Παλαιό Φάληρο

HOW TO GET THERE:
– Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)