Σάββατο 16 Ιουνίου στις 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ευρώ

Το six d.o.g.s έχει τη χαρά να φιλοξενεί για πρώτη φορά στη σκηνή του τον Μιχάλη Δέλτα, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής της τελευταίας 20ετίας, ιδρυτικό μέλος του πιο εμβληματικού διδύμου των 90s στη χώρα μας, τους Στέρεο Νόβα.

Μια μουσική αναδρομή 17 χρόνων του Μιχάλη Δέλτα στην Techno δισκογραφική του πορεία από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, με releases απο τη θρυλική Bέλγικη R&S Records, την αγγλική Glasgow Underground, τη Distance της Γαλλιας, την Eλληνική Klik και τη γερμανική Young Society Records.

Projects που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της παγκόσμιας Techno μουσικής σκηνής, αλλά και την περίοδο μιας μεγάλης κοινωνικής αποδόμησης του δυτικού πολιτισμού.

Το συγκεκριμένο Retrospective σχολιάζει μουσικά καθώς επίσης και με video projections, το τέλος της πολιτικής δυναστείας εναντίον των λαών, την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για πολιτική συνειδητότητα, κοινωνική ελευθερία και μελοποιεί τον αστικό και ταξικό θόρυβο της Αθήνας μέσα απο την Techno μουσική κουλτούρα.

Special Guest η Etten.

www.mikaeldelta.net

http://www.myspace.com/mikaeldelta

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Background music by Mikael Delta