Άλλο ενα βράδυ με μαγικές μουσικές απο τις πιο ταλαντούχες μπάντες που ανεβαίνουνε με γοργά βήματα στο χώρο της ελλήνικης και όχι μόνο μουσικής.

Κάπου στα μέσα του 2010 και με αφορμή την παρουσίαση δίσκου των B-sides μαζεύτηκαν οι τέσσερις τους για να παρουσιάσουν την ακυκλοφόρητη δουλειά του Στάθη. Λίγους μήνες μετά, ηχογραφούν τα κομμάτια που θα αποτελέσουν τον κορμό της επερχόμενης πρώτης κυκλοφορίας τους, σε συνεργασία με τον Διονύση Μπάστα στο NoiseBox studio. Με την αρχή του νέου έτους (23/1/2011), η μπάντα δίνει την πρώτη της συναυλία ως “MINOR PROJECT” πλέον, στο αγαπημένο τους six d.o.g.s (η αλήθεια να λέγεται), το οποίο στη συνέχεια αποτέλεσε την βασικότερη συναυλιακή τους εστία (η αλήθεια να ξαναλέγεται). Ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Αθήνα, Πάτρα, Χαλκίδα, Καστοριά και σε άλλες εξωτικές πόλεις της Ελληνικής επαρχίας, παίζοντας σε διάφορους συναυλιακούς χωρούς, κανένας όμως δεν συγκρινόταν με το 2ο τους σπίτι, το six d.o.g.s (η αλήθεια είναι καλό να επαναλαμβάνεται). Λίγο αργότερα, τον Μάιο, ο παραγωγός του Μελωδία 99,2, Χρήστος Παπαμιχάλης κυκλοφόρει τη συλλογή Lost.Not.Found από την EMI ,στην οποία συμπεριλαμβάνει το ακυκλοφόρητο μέχρι τότε “Great”. Η πιο σημαντική ίσως εξέλιξη της μέχρι τώρα πορείας της μπάντας είναι η ένταξή της στην οικογένεια της Αντέλμα και η απόφαση συνεργασίας με το Στάθη Δρογώση για την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ των Minor.

Οι Minor Project με καταπληκτικές ερμηνείες σε πασίγνωστα κομμάτια αλλά και  δικά τους τραγούδια απο το δίσκο τους που θα ονομάζεται”IN COLORS” και θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβρη!! (T όνομα του cd το μαθαίνετε πρώτα απο όλους, εσείς οι φίλοι των μουσικών ε-beer-ιών!!!!!!!)

Και οι Οι I SAW 43 SUNSETS δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα και ξεκίνησαν σαν τρίο, παίζοντας ακουστικές διασκευές γνωστών κομματιών από συγκροτήματα όπως οι Yeah Yeah Yeahs, Death Cab for Cutie, Arctic Monkeys, Beirut, Bon Iver, Empire of the sun, Queens of the stone age, Radiohead. Παράλληλα άρχισαν να δουλεύουν πάνω στα δικά τους τραγούδια. Το 2010 στη μπάντα προστέθηκαν δυο νέα μέλη, σε μπάσο και τύμπανα, ώστε ο ήχος τους να γίνει πιο γεμάτος και ολοκληρωμένος. Σε αυτό το μοτίβο, προστέθηκε και 6ο και τελευταίο μέλος της μπάντας το 2011, γεμίζοντας τα τραγούδια με τρομπέτα, μαντολίνο, γιουκαλίλι, πιανίκα, φυσαρμόνικες, καζού. Το 2010 ξεκίνησαν έτσι τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους EP και ένα χρόνο μετά, το EP είναι έτοιμο και διατίθεται από τους ίδιους μέσω Myspace και Facebook.

Θα χουμε λοιπόν την ευκαιρία να τους απολαύσουμε το βράδυ της Tετάρτης 30 Νοεμβρίου μετά τις 21:30 στο six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 , Μοναστηράκι,Αθήνα.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

τηλ :210 3210510

Εμείς σαν mousikes e-beer-ies θα είμαστε εκεί για να περάσουμε ενα υπέροχο βράδυ αλλά και για να μεταφέρουμε σε όσους δεν τα καταφέρουν να είναι εκεί μέρη απο αυτή τη βραδιά!!!!