Μπάμπης Στόκας | Λεωνίδας Μπαλάφας | Βίκυ Καρατζόγλου
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 

Το Bolivar Beach Bar σας προσκαλεί σε ένα ονειρικό live με τους Μπάμπη Στόκα , Λεωνίδα Μπαλάφα και Βίκυ Καρατζόγλου. Ένα υπέροχο νοσταλγικό μουσικό ταξίδι στην άμμο που δεν πρέπει να χάσετε

Bolivar Beach Bar , Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00

♦ Εισιτήρια:
Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 13€


♦ Κρατήσεις τραπεζιών:
4 άτομα 1 απλή φιάλη 140€
5 άτομα 1 απλή φιάλη 150€
6 άτομα 1 απλή φιάλη 160€
7 άτομα 2 απλές φιάλες 250 €

O Μπάμπης Στόκας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες τραγουδοποιούς και ερμηνευτες. Με όχημα την καταπληκτική του φωνή, αλλά και την συγκλονιστική ερμηνεία του, καταφέρνει να πραγματοποιεί με μοναδικό τρόπο μια συνέχεια ανάμεσα σε ροκ, έντεχνο λαικό αλλά και τρυφερές μπαλάντες, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα στο ακροατήριο.

Το ρεπερτόριο που κινείται, αποτελείται εκτός της τελευταίας το δισκογραφικης δουλειάς «Αυλή των Τρελών» από νοσταλγικά, έντεχνα λαικά,αλλά και από αγαπημένα τραγούδια των Πυξ Λαξ.

Ένα μουσικό ταξίδι με πολλές εναλλαγές, ανάμεσα σε τραγούδια ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου, που μιλούν στις καρδιές μας και συνεχίζουν να γράφουν την δικιά τους ιστορία.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσει, τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και “πειραγμένα” τραγούδια άλλων δημιουργών.

Ήχοι rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, ήχοι από όλη τη μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάντα πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, η γλυκιά και δυναμική ερμηνεύτρια, μετά την εξαιρετική πορεία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δισκου, “Τα όνειρα μου αληθινά” που κυκλοφορησε απο την Feelgood Records, η Βίκυ αποτελεί μια φωνη που εχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο το κοινό.

Προπώληση
E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr
και Τηλεφωνικά στο: 11876

Bolivar
www.bolivarbeachbar.gr


Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 13€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link:http://www.zee.gr/stop/1549


Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684