Το εισιτήριο των Mogwai σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στα 28 ευρώ. Οι Mogwai δικαιώνουν τη φήμη τους με πράξεις και όχι απλά με λόγια συμπαράστασης!

Οι Mogwai, το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, που αναμένεται να συναρπάσει με τις δύο του εμφανίσεις σε Αθήνα (Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, Fuzz Club με τους Kwoon) και Θεσσαλονίκη (Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, Block 33, Θεσσαλονίκη με τους Accra Minoa), αντιλαμβανόμενο την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποφάσισε να παραιτηθεί από μέρος της αμοιβής του, ώστε από κοινού με την εταιρεία παραγωγής Spicy Entertainment να μειώσει την τιμή του εισιτηρίου στα 28 ευρώ.

Όσοι ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια των 30, 33 και 35 ευρώ, θα μπορούν από το ταμείο των χώρων την ημέρα της συναυλίας να ανταλλάσσουν το εισιτήριο τους με το νέο, μειωμένο και να τους καταβάλλεται η διαφορά.

Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει για μία ακόμα φορά την ιδιοσυγκρασία του συγκροτήματος, σε σημαντικά κοινωνικά θέματα. Έχοντας επίγνωση για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, δε θέλουν να στερήσουν από κανένα φαν τους την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν σε κάθε live τους.

Οι Mogwai, το μοναδικό συγκρότημα που ποτέ δε δίστασε να εκφέρει την άποψη του και με τη μουσική του πορεία και μόνο μονοπωλεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια το ενδιαφέρον της παγκόσμιας post-rock μουσικής κοινότητας, αποφασίζει να μειώσει την αμοιβή του αποκλειστικά για τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα. Μία κίνηση ματ σε πολύ δύσκολους καιρούς, όπου οι καλές μουσικές παραγωγές συρρικνώνονται και είναι ελάχιστες οι δυνατότητες για το ελληνικό κοινό να απολαμβάνει συγκροτήματα του βεληνεκούς και τις αξίας των Mogwai.

Να γιατί αξίζουν την αγάπη μας!

Mogwai live στην Ελλάδα μόνο με 28 ευρώ την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, στο Fuzz Club, στην Αθήνα και το Σάββατο 22, Οκτωβρίου, στο Block 33, στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου – Fuzz Club, Αθήνα
(Special act: Kwoon)

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου – Block 33, Θεσσαλονίκη
(Opening act: Accra Minoa)

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Για τη συναυλία της Αθήνας:
Νέα τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
Νέα τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 35 ευρώ

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης:
Νέα τιμή εισιτηρίου προπώλησης: 28 ευρώ
Νέα τιμή εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 33 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Ticket House | Public | Metropolis | Musicland | Hard Rock Cafe | www.123merch.gr | www.ticketarena.gr