Ο Πάνος κι ο Χάρης ανακοινώνουμε στους φίλους μας, ότι μέσα με τέλος Φεβρουαρίου, θα κυκλοφορήσει η νέα μας δισκογραφική δουλειά, με γενικό τίτλο Beat Genereration Poetry. Πολύ σύντομα θα ακούσετε μέσα από τις σελίδες του     Facebook(http://www.facebook.com/xarispanoskatsimixas) δείγμα αυτής της δουλειάς και κάποια άλλα στοιχεία.
Σας ευχαριστούμε όλους, για την αγάπη σας, όλα αυτά τα χρόνια, την παρουσία σας, την προστασία και τα σχόλιά σας . Και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας χρόνια πολλά, καλή δύναμη, αισιοδοξία και το κεφάλι ..ψηλά!! Θέλει αγάπη και όνειρα και πίστη για να ανθίσουν οι κερασιές στο χειμωνιάτικο χιόνι…
Και πιστεύω ότι δεν είμαστε λίγοι όλοι αυτοί, που αγωνιζόμαστε γι’αυτό.

Πάνος -Χάρης Κατσιμίχας

Με την παραπάνω ανακοίνωση οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μας άνοιξαν τα σχέδια τους για το μέλλον τους όσο αναφορά τη δισκογραφία τους. Ο νέος δίσκος θα περιέχει ποιήματα μελοποιημένα  απο τον Χάρη τα οποία προετοιμάζει αρκετά χρόνια τώρα.

Εμείς αυτό που έχουμε να προσθέσουμε είναι οτι ευτυχώς που υπάρχει και η μουσική και μπορεί να μας κάνει να περιμένουμε και όμορφα πράγματα για την νέα χρονιά…. 

“Έλα στ’ όνειρό μου και περπάτησε
κι άμα σταθείς στα ίδια μέρη
κι αν αγαπήσεις τις ίδιες μουσικές
θα πει ότι τυχαία δε βρεθήκαμε
θα πει ότι δε φύσηξε τυχαία
ο άνεμος που σμίγει των ανθρώπων τις ζωές”